Сатурн сам по себе си достатъчен довод ли е при вас за събитийност, ей така при транзити по дом? Ако не е в ъглов и не управлява такъв дом, как е тригер, има и друго, не е само той, според мен.
До м. юни т.г. сатурн все още ми гази слънцето с опозиция, и наталните т-квадрати към слънце. Дори той запълва празното хипотетично място в рождената карта и се получава-голям подвижен кръст с този негов транзит.Но понеже е на К 5 сатурн ,няма съдбовни събития. Работата ми може да се определи и в стила на 5 дом, сега има повече изисквания и как да кажа, все едно иска схема и таблица там където 2 и 2 не равно на 4.Мхм, през декември ще има СЗ върху слънце ми и се надявам да видя, за какви нови начала и промени става дума.
Като извод на житейски теми е финализирал нещо, но то е било свързано с мое вътрешно разбиране. Например кога пресече 3 дом, намразих говоренето ей така, щот не знаем как да си разходим времето. През 4 дом си заминаха близки, поех отговорност за себе си като емоция, каквото и да стане, да съм си сама воин, всичко се случва вътре в ум и сърце индивидуално, останалото е сламка на удавник и илюзия.
Сега още ми е чуждо, макар че отиде напред по градуси, ще се връща. Само знам, че не му е добре в лъв, може да се прави аналогия с 5 дом. Ще поемам отговорност за творческите си търсения, как смешно звучи, ще им давам форма. Детето е голям човек, какво ще сатурня там. Може би бързам, то сатурн е палач-йезуит, на първият транзитен тигел няма да се покаже. Чакай сега аз ще си наточа сечивото за него.
И по дирекции и по прогресии имам пак аспекти но са квадрат слънце сатурн, бавно вдявам явно единият аспект се разпадна, не разумявам нещо да се е случило.
искрено и външно
Познавам, знам да речем за трима педофила с много тежка сатурнова анамнеза ала 5 дом натално. Не обичам този сатрун, може и да не го разбирам. Когато си отиде и сянката му ,знам, че това което имам си е мое завинаги и съм по-открита. Сега съм любезна искрено външно , но предимно сдържана вътрешно, хич не е лошо, стига да си единак по душа. А аз не съм такъв урод.