Брей, тоз Сатур откачи, той ли е ,Дупитер ли е ,ама ще имам кучка скоро. Ще осиновим малката племенница, за да я спасим от частен приют .Не ми се обясняват причините ,ама ще бъде отделена от големият ми любим и похотлив племенник, към когото съм по-привързана, поради честото ни съжителство. Малката не е бебе- на година и половина слънчева Риба, като Слънце е съвпад с Нептун. Много добричка и страхлива Пепеляшка, голяма певица- всяка сутрин вие като койот нещо като серенади
Като слуша мантри -също, това е първото куче, което чувам да пее на живо .Пее всеки ден не само понякога ,освен да я дресирам да пее цели арии ,та да ходим да припечелваме по улиците .Честно казано не ми е много на сърце, мила ми е ,но искрено много обичам големия пудел. И нея ще я обичам де .Чудех се кво ми става в хороскопчето а Сатур освен каре към Слънце прави тригон към Венера у6 . Че на всичкото отгоре съм на дело да доказвам че кучетата не са мои, а едното ще става баш, а другото се оказа регистрирано на един адрес с мен
После доказвай че си невинен
Голяма каша ми забъркаха Сатурн Юпитер и ретро Мерк ,чак ми досадя от кучешка тематика .