Сатурн квадрат плутон, някой да сподели?
При мен е имало такъв аспект преди 12 години.
Тр. Сатурн в 6 дом кв. нат. Плутон/У9 в 8 дом - в същата година завърших средно образование, учих като побъркана и завърших отлично.
Кандидатствах на няколко места, бях се тотално разпиляла в материята и не можех да реша какво искам да уча. Повечето ходят на макс. 2 различни изпита, а аз се явявах на 4 различни предмета.
Имах нежелано пътуване в чужбина.
Бях си въобразила, че някой ми влияе негативно и ходих да ми правят восъколеене и парите от бала отидоха там.
Между другото не съм имала бал в истинския смисъл, който се възприема от повечето хора, тъй като за мен беше глупост да дам пари за един парцал, който ще облека няколко часа и после ще стои цяла вечност в гардероба, а и ми беше съвестно да охарчвам родителите си. Не разбирах/м и логиката на това т.нар. "изпращане". За къде ме изпращат - гостите сами в нас, а аз на заведение?!! А и какво толкова завършвам, че да го празнувам, като продължавам да уча?!
Затова с парите от родителите ми си купих марков спортен екип, маратонки, хубави дънки, блуза, яке и си посрещнах гостите в нас и не се правих на клоун няколко часа.
Занесох и дарение в детската онкология. Сега гледам, че доста от завършващите правят нещо подобно, но показно, като че ли само за снимки във фейса, да ги хвалят и да ги дават по медии. По мое време беше възприето с присмех от съученици и учители...
Различният човек не е удобен за много хора, но пък от друга страна и сам воинът е воин