Автор Тема: Транзити на Сатурн  (Прочетена 410277 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Транзити на Сатурн
« Отговор #2055 -: Юни 29, 2024, 01:29:21 pm »
Akrus,права си ,само с разликата ,че не напълнях а отслабнах,работа и само работа,много е натоватено.Сатурн У4 съвпад с Луна У10,транзита е през 6дом
те напълняха от антидепресантите, а стигнаха до тях поради много смърт в семейството - загубиха си родителите в кратък период и много млади останаха кръгли сираци, не бяха подготвени за такъв развой на събитията; Сатурн в Риби не е виновен за напълняването, нито затова че и четирите ми познати Деви (сред тях млад мъж) с Луна в Риби не са задомени, всички те си мислят, че са желани само заради апартаменти и къщи, които наследиха, а с това отблъскват и човек с най-искрени чувства.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1916
« Отговор #2056 -: Ноември 05, 2024, 11:15:42 am »
Въпросът ми не е за тр. на Сатурн, но не открих по-подходяща тема.

Чета една публикация на един български астролог, който пише следното -
"Според Античната Астрология, човек, който е роден през нощта и има Сатурн на МЦ, не е в благоприятна позиция през целия си живот и не служи на светлите сили."

Ако часът ми е точен, то означава, че съм нощно раждане с нат. Сатурн в съвпад с МС (4* апликиращ съвпад), от към 10-ти дом. Това означава ли, че съм представител на тъмните сили? ::)

Синухе

• Full Member
  • Публикации: 242
« Отговор #2057 -: Ноември 05, 2024, 03:56:03 pm »
Това твърдение според мен е по-подходящо за Сатурн в 11ти дом  ::)

/разбира се без това да важи за всички натални карти като проявление.../
Никой не резонира с планетите, така както ти!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7573
« Отговор #2058 -: Ноември 05, 2024, 08:50:58 pm »
Романтика,Сатурн и Марс са малефици,Венера и Юпитер-бенефици.
Човек,роден с ъглови малефици е в по-неблагоприятна позиция от такъв роден с ъглови бенефици,поради това,че те носят видимост по техните сигнификации.Това не означава,че си към "тъмните сили"и подобни глупости.Едната планета(Сатурн)носи ограничения,свива,изстудява,консервира ,но също така има своите добри качества-гради,заздравява,укрепва,строи и т.н.
Марс е планета на войната,пожарите,катастрофите,раздорите,раводите и т.н,но може да бъде и борец,революционер,хирург,железар,спортист и др.
Асц и планетите,които го управляват дават указание за човек като личност.
Ти като асц под управлението на планетата Юпитер какви тъмни сили носиш?!Освен това по триплицитет упр.на знак риби са Марс,Венера и Луна.
Сатурн е естествен управител на козирог-10 дом.Това ,че е в знак на бенефик според мен свива /ограничава радостта от радостта в кариера,статус и всичко по дома.
Това за тъмните сили ми идва в повече.
Познавам хора с бенефици по ъглите,не са най-човечните същества,просто не им личи.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2118
« Отговор #2059 -: Ноември 06, 2024, 08:55:59 pm »
При мен Сатурн отново е на МЦ.
Два месеца замествам моята колежка и завчера шефът ме информира, че искала да си сменим позициите с нея- аз да стана класен, тя да е учителят следобед на занималня. Има онко заболяване, което за мен не е чак толкова сериозно, защото няма химии или лъчетерапия.
Щяла да отсъства често и затова искала да се разменим. Според мен просто не ѝ се занимава, защото сутрин е много по- отговорно, а тя гледа само собствения си з..к. Сериозно болен човек няма да крои схеми и прави сметки къде ще ми е по- изгодно да дочака пенсия. Отделно родителите изобщо не я харесват и искат да остана аз, защото и децата, и те са много по- доволни от работата ми и отношението ми.
Прогресивно имам и съвпад Слънце/ Мерк в 10- ти дом. Спорът ми и той беше с пълен 1- ви дом.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...