Флауър, кажи нещо за
1. СЛВ през АЦ - как ти се прояви?
2. Уран върху Луната съвсем нищо ли не донесе?
3. А Сатурн върху У4?
Yaya, няма/ше отчетливи събития при мен по нито една от изброените точки.
1. Тъкмо тези дни става точен до минута, съвпада СЛВ-натален Асцендент. Тези благини които Селесте Тийл е описала в линка даден по-горе, не са се реализирали. При теб каква е изявата на същия транзит към момента? Хайде поне ти се похваляй нещичко!
2. Уран все едно изобщо не е минавал през Луната ми, въздух и празнота. Никакви емоции в повече, даже последните два месеца умирам за сън и спя много дълбоко, както никога досега. Умора, отпадналост, мързел, реших че е заради транзитен Марс в 12-тия ми дом, който доста време транзитира там тази година, а нали е и У6. Той УранЯ преди това две години тъпка ЮЛВ, прави тригони към МЦ и Марс, после съвпадна с Луна и опозира Плутон точно по време на големият кардинален кръст, сега вече върви към съвпад с Меркурий.
3. Транзитен Сатурн съвпадна с У4 (Уран) миналата година през ноември, точно по слънчевото затъмнение. И нали Слънцето е насреща, си мина и опозицията срещу него без резултат. Изобщо, транзита на Сатурн през АЦ, 1-ви дом и опозето към Слънце, го отчитам като абсолютно безветрие и затишие. Всичко си вървеше тихо и спокойно, каквото и ново да исках да започна, веднага Сатурна ме режеше и казваше, че сега не е момента. Донесе и няколко кариеса в повече, както и няколко килограма отгоре, противно на написаното за загуба на тегло, при такъв транзит. Сякаш като стигна до К2, започнаха преувеличени притеснения по финансови въпроси, но прекалено бързо се върна назад в 1-ви дом. Сега пак е почти срещу Слънцето, но аспекта няма да стане точен повече, защото дядката тръгва напред скоро. Ами, освен да му благодаря че ме пощади и не ме наказа подобаващо, друго не остава! :012: