Транзитен Сатурн в 3:
- Налагат се чести пътувания, които посрещам с нежелание, с досада, а и ме уморяват, но после не съжалявам за тях.
- В началото на транзита имах голямо нежелание да се разправям с документация. След това седнах и подредих всичко лист по лист, оттогава всичко е изрядно.
- Имах съпротиви да си чистя и мия колата, много малоумно. И с това свикнах.
- Ангажименти, свързани с брат ми.
- Неудържимо влечение към книги и учебници. Реших да продължа с образованието нагоре.
- Улавям се, че често разсъждавам върху братско-сестринските отношения, доставят ми удоволствие.
- Когато чета и уча, се нахвърлям върху много книги и теми едновременно (рождено Юпитер ми е в 3), а сега степенувам, ограничавам се, по-систематична съм.
- Ползвам две библиотеки, ще има и трета.
- По-трудно се адаптирам в промените в околната среда. Забелязах на морето, че трудно влизам във водата. Но затова пък по-категорично.
-Най-трудната част от транзита е чувството за неадекватност и малоценност в общуването с други хора. Понякога направо е ужасно. Имах много тежки моменти. Неувереност, несигурност, съмнение в способностите си за общуване. Върнаха се стари чувства на малоценност, на неудобство. Като че се поизтичистиха вече, но беше много трудно.