А бе нали Дедо отговаряше за зъбите? Транзитния ми отмина тригона със Слънцето - наталното Слънце е на 12,12* в риби, а тр. Сатурн е вече на 16,39* в скорпи (или понеже е Слънце още се води за тригон?). Пууу от месец и половина ме мъчат с един зъб, ама вече ми се изтърпя търпилото. Значи този зъб е умъртвен преди 20 000 години и бил затворен по някаква стара система - като се умъртви нерва и се изчистят каналите и му се плясвало сал едната пломба, без да се пълнят и каналите. Та въпросния зъб сега (абе не е от сега щот ме е боляло цяла година, ама понеже не ме е болял зъба и аз си мислех, че е мигрена :91:) ме заболя преди месец и половина като си треснах долните зъби в горните и... идеше ми да излетя като супермен от болка. Отивам на зъбар и се оказва, че на гадината и се е възпалила костта на единия корен - на върха. Та ми го отвориха и пих антибиотици само и само да избие възпалението през венеца, та да се отече. На два пъти ми цепиха венеца за тая работа и разгеле чак днес, след месец и половина отворен зъб, ми сложиха вътре из каналите разни антибиотици и е затворен с временна пломба. Ако не ме заболи следваща седмица ще го затворят официално, но ще пия пак антибиотици, че тази кост много трудно се лекува и още ме наболява малко. Целта е да се спаси зъба и да не се вади.
Та седя и се чудя дали това е работа на дъртото парче!?! И аджеба ако е негова работа и то при тригон малиии не ми се мисли при квадрат кво ще е :57:... Или пък и прогресивната Луна вече е на 29,37* в стрелец, та ингреса и в коза да ги върши тия работи...