Изчетох цялата тема и поглеждам назад в годините.
Минаването му през трети дом съвпада и с минаването му през палнетите ми в Дева. Събитията са за около година, но тогава си купи апартамента и ми се падна куче за домашен любимец. Смених си мястото на кабинета и започнах орташка работа с кофти край. Започнах връзка с по-малък от мен и към времето на точният съвпад нещата много се разпаднаха. (Връзката продължи около 4 години, тип асансьор, както някой я беше описал).
След съвпада започна облъчването му на ИЦ. Няма конкретно събитие на точното му преминаване. Събитието дойде, или поне аз си мисля, че е то, няколко месеца по-късно, когато Сатурн е бил вече на около 12 градуса във Везни, т.е. на около 7 градуса орбис от ИЦ. Тогава срешнах човек, с когото нешата се развиха две години по-късно. В неговата карта по това време Сатурн прави точен квадрат към наталният съвпад Сатурн/Венера. Дори бих казала, че събитието е за него, защото аз тогава изобщо не съм отразила съществуването му. Да, имаше го, ама някак си покрай другите беше за мен. А той твърди, че още тогава ми бил хвърлил око.
Следва съвпада с Плутон, който ми е У5. Донесе една връзка, пак с по-малък, която беше много обсебваща от негова страна и свърши доста скорострелно. Донесе и повтрона среща с господина Х. В неговата карта: квадрат към Меркурий, У1. При него транзита през тези две години е във втори дом.
С навлизането на Сатурн в Скорпион, веднага се разболях. Някакво странно нещо, направо ме покоси без предизвестия за около два часа и бях като парцал, не можех да се вдигна. Нямах температура, не бях настинала, нищо. Само зверска умора и немощ. Тогава започна и карето към Слънцето ми. Гадничко го преживях, но вкара дисциплина в живота ми и режим на спорт и хранене.
По пътя му през скорпион ми направи секстили към планетите в Дева. Много неща се случиха, но нищо кой знае какво. По това време Сатурн прави тригон към Венерата ми и по това време забелязах и аз господинът Х. И тогава започна връзката ни. Той по същото време също има тригон тр. Сатурн/нат. Венера/Сатурн.
От доста време ми е в 5 дом и всичко описано е точно такова. Самота, нещастна любов, сериозна връзка. По време на този транзит забременях. Една изпълнена мечта, която отдавам на някоя от лунациите тогава. Не помня точно коя беше, нещо ноември ще да е било.
С навлизането си в Стрелец направи секстил към Слънцето ми и това ми е аспекта по солар, със Сатрун на сол АСЦ. Обръща се ретро на един градус орбис от тригон с Луната ми. С господинът Х., с който бяхме замразили отношенията, пак ги подновихме малко преди стационарното положение на Сатурн. Сатурн не стигна до точен квадрта с Венерата ми, но като тръгне директен и някъде към есента и това ще стане.
Проследена по Сатурн тази връзка ми се видя много интересна. При всички наши контакти все има точни аспекти на Сатурн. До какво ли ще доведе...А и за да е съвсем замесен Сатурна, той е на АСЦ на картата на началото на връзката ни.
Не съм от сатурновите хора, но определено съм видяла доста хубави неща от Сатурн. В натала ми е ретрограден.