Тъкмо се похвалих, че ретро Мерк не ми действа, ама обкръжението е изпростяло и пощуряло и пак съм принудена да го търпя.
Днес ми е най-натовареният ден и не спряха да ми накъсват телефона. При това хора, които изрично бяха предупредени за заетостта ми и потвърдиха, че уж ме чуват и разбират. В крайна сметка, за пореден път, се разбра, че най-безцеремонно си гонят личния интерес и нищо не ги впечатлява, ако ще бомба да падне - важното е да да получат това, което им трябва! На момента!
А да ги оправдаеш с младост и незрялост - не може, това са хора на по 45-50 години. И манталитетът е "да минава номерът!". И когато ти прелее чашата и им го кажеш в очите, пак се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Сякаш си им длъжен!
Вчера ме издразни друг случай, но днес е кулминацията. Ама те наистина си мислят, че целият свят им е задължен. Гонят си интереса, не им пука за човека отсреща и изискват от него, без да са направили никакъв жест от тяхна страна. Такава безмозъчност никъде не съм виждала. Всъщност и глупави не са, напротив - те отсрещния го мислят за глупак за издояване! Тарикатлъци на дребно по варненски, тяхна запазена марка. :72: