От Мтел понякога са адски идиотични. Когато сменях телефона си, минах през ада в общуването с тях. След като исках точно определен телефон в точно определен цвят, за което получих гаранция, че ще намеря в централния им офис, то ми строви нервите един господин.
Ебати телефона, стана исторически. Същевременно смених и тарифния си план. И се оказа, че съм го била...сменила вече някак. И съм се подписала на договор. След един загубен час, в който се установи, че мъж се е подписал вместо мен, стана още по-напечено. И мен ме хванаха нервите, обадих се на адвоката, който се грижи за нашите съдебни неща. И си тръгнах от офиса. Като им казах, че ще трябва някак да се разберат с адвоката. Защото няма как да съм била представлявана от мъж - техен колега, който се е подписал във време, в което не съм била в града. И не съм била даже уведомена, че имам нов договор.
След 5 минути ми звъннаха от отдел Лоялни клиенти от столичната централа. За да ми се извинят и да ме помолят учтиво да се върна и да си получа телефона, новия тарифен план, та даже имаха специално предложение с индивидуални и изготвени лично за мен условия.
А аз не съм обърнала никакво внимание какви са ми сметките и договор, въобще не съм разбрала, че е сменен. Защото ми минават през банково заплащане, наред с други плащания по комуналните услуги. И хич не ми е направило впечатление, дори да е имало изменение.
Но имах много интересен разговор с онзи господин, който ме увещаваше, че съм се подписала вече. А аз го питах дали случайно му приличам на мъж, че така жарко ме увещава как съм се подписала от името на мъж, който дори не познавам и е негов колега. :012:
А по ретро Меркурий и аз залюбих пламенно една червена пола. Не се стърпях и я поръчах на юруш. И кой да гледа мерки и описание. Всичко е добре и ми лепна. Но се оказа значително по-къса от очакваното от мен. От представите ми. Ще я нося, но с особено мнение. по друг начин си го представях. :85: Да съм гледала. И то не като разбесняло се биче пред червеничко.