Моя блог също съм го стартирала по ретро Меркурий. Както и страницата ми във фейсбук! Но за тази страница толкова се ядосах, че я спрях временно, изчаках месец май някъде за една хубава благоприятна елекция и я пуснах пак. :012: :012: :012: И наистина нещата се раздвижиха повече покрай нея, въпреки че сега нямам време да се занимавам. Блога думи нямам - вече е на три години, не знам, някъде 70 поста имам общо, което може да звучи скопосано, но реално погледнато, толкова много обичам да пиша, че това е много малко - би трябвало да са толкова годишно. Та така с ретро Меркурий начинанията.
Иначе Лили, хубаво, че ти се е оправил компа както трябва, при ретро Меркурий при мен така става - в един момент нещата изглеждат много заплетени, после сами се оправят. Вчера като правих картата за новолунието, първо я прекарах през SolarFire, после я направих астрокомска - не знам защо, но имаше разлика един час, хахахах, а съм задала абсолютно същите географски координати за построяването и на двете карти. Така и не разбрах от какво е това, просто се примирих. Иначе картите са напълно идентични - просто солар-а казва че новолунието било в 10:08, а астрото - в 11:08.