Да, той още е в сянка, сигурно ще има за "доизчистване".
За голямо мое учудване на събранието се гласува единодушно да се събират пари и да се направи ремонт на протеклия покрив. Е, наложи се да изтърпя един час караници и надвикване като на селски панаир, но такъв е контингентът тук, няма как да е иначе. Поне се взе адекватно решение. Сега остава да съберем и парите - там вероятно ще има протакане, всеки гледа да мине тънко.
Щом става въпрос за събрание на блока, събиране на пари и ремонти, контигента навсякъде е един и същ
Аз вече не ходя на таклива работио, само ме уведомяват за решенията, ама аз обикновено съм съгласна с всякакви иновации
Сматричка, и аз загубих разни неща, но няма нищо не възстановимо. Загубих част от сърцето си, ама то се регенерира бързо. Загубих вярата в хората, ама това стана отдавна и не се възстанови. При мен е управител на 3 дом и не знайно защо ми се пътува много и ми се скитосва насам-натам.
Управлява и 12-ти, но нямам никакво желание за усамотяване, мислене и задълбаване. Напротив малко по 5 дом ми действа. Живее ми се, забавлява ми се, излиза ми се. Тресе ме и екстремна треска - парашути, парапланери. Научават ми се нови неща, записах се наконна езда. Много ми се спортува, което по Девата и шести дом.
Изобщо картата ми работи в странна реалност, някакви паралелни свтове