Писах, па трих, стори ми се тривиален битовизъм жалбата ми. Емма, тия от М-тел така са се омотали в непрогледни мерк подробности, че ако се заинатиш и проучиш закона, можеш ги осъди, правилата им са парагараф 22, свободно време имам, те пък имат свободни интерпретации . Още едно ядосване и ще съм първата, наказала ги. Чести проблеми от тяхна договорна страна имам ,но съм редовен плаец .В момента плащам за услуга, която не ползвам по тяхна вина.Ходих да се разправям днес.
Миналата година,служителката ми заобяснява един час глупости , и финансови прелъстявания, за да ми отклони вниманието от дребния текст отодолу договора и аз скъсах точно преди подписване обновения контракт, преди да сложа параф, и го разхвърлях нагоре като конфети, на забавен каданс падаха. :57: Гледаше като пръднала, виновна, такава й е работата, инструктаж, фирмена политика, разбирам...., не знаеше как да реагира. Имаше опашка и се изкефих, знам колко много други хора прецакват монополистите. Например водих дълъг разговор от европейска държава, , също с роднини в Щатите, и сметката ми беше обичайната? Странно.....
Имам им зъб, откогато им шибнаха хакери софтуера преди време, надписваха сметки и бяха нагли. А аз първо си плащам и тогава разпределям бюджет за друго, живея за тях и за енергото, и за топлофикация. И на тях да им е. м.