ЕММА, моля, вкратце, поясни как така не си усетила Плутон квадрат Слънце... От скорпионските ти уклонности в картата ли става така, че на мен преди 9г ми разказа играта
Къде не съм споменавала скоро, че не го усещам. Може и аз да съм изтрещяла и да не помня, ако съм го писала скоро.
Ами не го усещам. И в момента нов цикъл на Слънце и Плутон ми е в точно каре с наталното Слънце. Най-трудно ми беше на тр. Плутон квадрат Меркурий. Но то тогава ми се насъбра много на един път - нодалната ос каре стелиума ми в 8 дом, тр. Сатурн дълбоко го беше нагазил този стелиум, Уран тъкмо минал в овен и започнаха опозициите. И карето на Плутон усетих тогава.
Сега сигурно съм изтръпнала. Или му свикнах. Или станах дебил. Уран усещам понякога като аритмия - когато се въртеше с точна опозиция около Слънцето ми. Плутон ми вменява идеи, че ще умра от рак. Карам мислено раците през ден, през два. Който ми изнася. Но не съм се задълбочила много в умирането от рак като идея. Но то това дойде по-скоро от прогресивната Луна в Скорпион, която направи квадрат с наталната, която е у6. Вече е 4 градуса след карето и боледувам от рак до два пъти в седмицата за няколко минути. :57: Но сигурно го прихващам от седмодомието, на който тепърва му предстои каре на Плутон към светилата. И сега той се диагностицира така. :72:
Добре съм си, какво да ми е - по прогресия навалицата в Скорпион, по натал наплутонен 8 дом, а транзитите са муци. :57:
Аз по-щастлива не съм била от много време.
И ако не трябва да се лигавя - какво не искаш да пуснеш, че така го преживя тежко?
Плутон е искал да ти помогне. Ти обаче не си искала да си помогнеш. Плутон иска промени - дълбоки и лични. Когато става въпрос за Слънцето да промениш егото си, начин на себеизява. Отношение към мъже, мъжките фигури в живота си. И зависи кой дом управлява, какви аспекти има. Така на парче няма как да ти кажа защо толкова тежко си го преживяла.
Плутоновите аспекти имат малко особен подход в събуждането на личността. Едно такова - посланието е да се хванеш за живота, а не за смъртта. Но те прекара през ада, за да поискаш светлинката, Слънцето. Но Плутон като у8 мунданно не е само смърт, кризи. Там е и раждането.
Ти избираш кое ти е важно. Да плачеш за всички ситуации, които са приключили. Или да се радваш, че вече може да се появят нови на тяхно място.