Меркуриййййййййййййййййй!!!!!! :91: :banghead:
Да разкажа за пакосника ...
Проблемите ми започнаха още от сутринта, след като се успах и вместо в 7:30 станах в 09:00. :72: В този момент осъзнах, че няма как да стане да отида до училището преди 5-ия час ...
Естествено наложи ми се да отида до болницата - трябваше ми бележка за училище ... боляло ме корем... :72: А точно преди да изляза от вкъщи спря тока ... знаех си, че това е лош знак от шегаджията. :012:
Трябваше да изтегля едни пари от банкомата - който е в другата част на града ... отивам до банкомата и какво да видя НЕ РАБОТИ! :91: И си викам абе то даскалото ей го е я да отида за математика пък после може да проработи банкомата. Влезнах в час, за да получа тройка на класното .... Минах пак през банкомата, а той пак не работеше. Полубегом се насочих към друг банкомат, от който тегленето на 10 лева ще е с допълнителна такса ..... Парите ми трябваха, за да си обновя личната карта ... И точно отивам до следващия банкомат и някакъв дъртак, който е метър пред мен реши да се отбие там ... Какво прави този пергиш 5 минути не знам .... аз стоях и стисках юмрук! ....
Отидох след това до полицията, за да си обновя личната карта и там неочаквано голяма опашка.. а как обичам да чакам! :lol_hitting:
Отидох до училището за последния час и разбира се класната дочух, че е мърморела докато ме е нямало, въпреки че я предупредих със sms ...
След даскало имах пътуване до София и трябваше максимално бързо да се справя с ангажиментите си, но метрото винаги минаваше пред очите ми и го изпусках с по една минута и затова трябваше да удрям почти спринтове, за да стигна до влака на време. Еее стигнах и се оказа, че съм влезнал в грешния влак!
:91: Добре, че навреме се усетих и си се качих на правилното място .... :91:
Толкова се бях изморих снощи, че заспах в 23:00 ... много рядко се случва. :012: