В отдела имахме оперативка и останах много изненадана. Това се казва черна неблагодарност. След целия тоя скапващ труд ме изкараха,че едва ли не нищо не правя. Станаха едни интрижки, всичко преобърнаха в моя вреда. Пък тия, дето наистина създават проблеми, излязоха невинни. Това е житейската истина - бъди нагла, бъди лицемерна, бъди подмазвач и натегач.
Оказа се, че едно малко долно същество със Слънце/Меркурий в Дева и Луна/Плутон в Скорпион в опозиция с Марс е сложено тук, за да ме следи и да докладва на главната за всичко, вкл. и за сделките, по които ходя да превеждам. Досега проблеми с клиенти не съм имала, нито с други юристи /имам такива клиенти/, но тук всичко се изопачава и се преобръща в твоя вреда. Представям си какво и как се е докладвало и с каква злобна пристрастност. За пореден път се убеждавам, че по-долни и злобни същества от гладен селянин няма.
Виждала съм нагли и долни хора, но в тая фирма направо са върха. Останах без думи просто. И колкото си по-тъп гъзолизец, толкова повече те харесват и ти постилат червено килимче за издигане в йерархията.