:043: :043: То е защото нямаш пестелив асц Рак,който си обича парите :d030: :57: Имаш ли нещо във Водолей или много аспектиран Уран :29:
аз като го имам, та до преди 3-4 години и аз бях същата шматка :57:пък и тя има извинение - ретро Мерка си е направил шега с нея
Тук мога да те опонирам аз съм с ац рак и честно казнао трудно мога да се определя като пестелива.
Аз тренирам за пестеливост,не че ми се отдава,но вече не съм безотговорна към парите както съм била :012:
не вярвам да е само от единия Мерк, аз също съм с Мерк в дева,
Да,не е от Асц Рак,а е от слънцето в Овен - вече се убеждавам почти на сто процента,това е поредният пример. Големи скръндзи са тези... :X Ориентирани са само към вземане,но не и даване!Дали всички кардинални знаци не са такива? За Овен,Везни и Козирог имам достатъчно примери вече(мисля).
Пожелавам си искрено, някой ден да те стигна , а за губенето на предмети от дете съм бог , но последно време не ми се е случвало.До преди няколко години редовно ключове, просто нямам равна в това отношение.
По оста Рак/Козирог са скръндзите, Везните също добре си правят сметката. Овенът и да иска да пести, не може - животът с непохарчени пари е сив и безцветен! :57: