Смешно Ви е на Вас, на мен пък изобщо. Ходенето на цирк и прочие е преди да имаш връзка, когато търсиш, опознаваш и прочие. Когато вече имаш връзка е различно -за мен, пък за Вас може и да не - щом Ви е забавно. Да, случи ми се да попадна в ситуация, в която моят мъж - вече да не е моят мъж - и това се случи с цялата си тежест, на осъзнаването, трансформирането и т.н. плутонщини. Тр. Плутон ми е върху Меркурий (У4 и У7) от доста време - в Т-квадрат с натални Плутон и Юпитер (в 7/1 дом). Отделно дир. Плутон и прогт.ДС са върху СЛВ и Венера в 8 дом в Скорпион. Светът ми се залюля, ценностите ми се сринаха, всичко, в което съм вярвала и моят мъж, който съм гледала, каот икона - престана да бъде моя мъж. Стана ми заемодател. Тогава вакуумът засмука "каквото има наоколо". Прогледнах за други мъже, започнах да ги забелязвам. Което за мен беше повече от шок, бях в някакъв друг и непонятен за мен свят. След като се освестих - 1-2 месеца по-късно, реших да огледам какво се случи, че този брак заби толкова наникъде. Защото той иска да сме семейство, аз също искам, но .... егати семейството бяхме станали .... Та, започнах малко по малко, стъпка по стъпка и положих основите на нов градеж. Дали ще имам успех - ще видим.
Иначе - имала съм 3 дълги връзки - 11г, 2г и 6г. По време на връзка не забелязвам други мъже. Когато нямам връзка - излизам с различни хора, в търсене на Него. Когато го намеря - остава само Той. Не ми се е случвало - по време на връзка да се влюбя в друг човек, да имам залитане, терзания и прочие. Сигурно от Венерата в Скорпион - или-или - пълно отдаване и няма място за други неща. И така ми е било спокойно. Не мога да лъжа, увъртам, да крия - не съм чиста пред себе си ....