Дракониада, наскоро писах, че когато в натала бенефик е в аспект с планета, дори при негативен аспект по транзит, нещата са ок
В случая се надявам твоят натален тригон да е по-силен от техния секстил
Разходящ секстил между Сатурн Риби/Юпитер Телец са те,а аз съм сходящ тригон Юпитер Водолей/Сатурн в Близнаци.
Стана ми смешно като се замислих за достойнствата по знак на планетите.Рару,благодаря!
В случая коя страна е по седми и коя по първи дом?
:38: Не съм сигурна как се гледат тези карти.Ако се гледат на принципа на обикновен натал я харесвам,дори много.Но ако се гледат като хорарите-ТИ си специалистът. :012:
Дракониада, прецакала си се
Ще даваш повече труд от другата страна, особено ако тя/те имат мажорен аспект сатурн/юпитер, те са облагодетелствани
И нещо недоуточнено може да създаде бъдещ проблем
Тук си права-аз съм главното действащо лице,организаторът и самата идея е моя.Повечето труд наистина ще е от моя страна,защото перфекционистът съм аз и трябва да контролирам правилното и сигурно изпълнение(това ми е много важно).Капиталът е равни части.Със същия партньор имаме няколко успешни,"проекта" и е човек,с който сме допускали малки грешки в съвместните си дейности,но те не са обръщали колата.Резултатите са били много задоволителни.
Драки, не знам какво точно очакваш да ти кажем, но това, което виждам, е наблягането на Нептун - квадратите към У1 и Слънце, както и че Марс, който всъщност управлява затворен знак в 12 дом, е точно на МС. Ако споразумението не е свързано с дейности по Нептун, предполагам, че в един момент може да откриеш, че е имало някакво заблуждение, лъжа, нещо скрито. Бих могла да кажа по-точно значението му за теб лично, ако ти знам датата на раждане. То и самия ден нумерологично си е доста "нептунов"
Сега отново,Хепи-мисля,че съм по-бодра от снощи. :012:
В картата много ме обнадеждават квадратурите Сатурн/Нептун,Сатурн/Юпитер,а Плутон/Уран не знам дали ще се усети,но Луната усеща всичко.
Защо ме обнадеждават?-защото в картата си имам тригони и сякаш не се движа.Завидях на хората с квадратури,честно!Там,където са ми квадратурите в картата имам развитие,за разлика от темите (домове,управление и участници) на тригоните. Рецепциите ЮпитерУ8/СлънцеУ5 и Плутон(МарсУ7)/Сатурн(У10) също много ми харесват.
У1 в 8Д също не ме притеснява,понеже целта е 8 и 10Д,а една женствена и авантюристична Венера там и е мястото.
Една мисъл ми дойде,че всяка карта е изключително неподходяща за едно,съвършена за нещо друго и без никакво отношение към нещо трето.
Транзити има и трябва да се рискува.
:08: