Хепи, 9 дом е разширението, както и промяна във възгледите, така че, в случая, можем да говорим за едно разширение в социален план и кариера или ще промениш виждането си за това какво искаш да постигнеш.Ся, трябва да видим и управителите на тези домове в натал и в лунар
ето я самата карта - по принцип питам, за да видя как точно се подхожда към анализа
междувременно си анализирах това, което се е случило до този момент и то е:
- моя шеф е чужденец и на 2 март дойде тук за 2-3 дни и имахме доста работа - неговия СЛВ е на 8гр в Риби
- а другото, което се случи - от момента на завръщането възстанових отношения с двама мъже - с единия сексуални отношения, а с другия си приказвам много приятно
- но и двамата ги бях "отбила" миналата година - това според мен си е по лунарен 8 в натален 7 и в лунарния луната е в съвпад с Венерка. Не знам дали положението на лунарните Марс и СЛВ трябва да се взима под внимание
То и лунарния 12 дом е в съвпад с наталния СЛВ - ако въобще има значение
за управителя - ако вземем Юпитер - все е в 1 - и натален и лунарен, но ако вземем Нептун - натален 5 и лунарен 10 - все хубави, ако ретрото налунарния Юпитер не му пречи.