Не ми се отдават езиците , много обичам децата , но от финансова гледна точка имам само едно. Обичам да пътувам , да съм сред природата ( типичен стрелец) Мисля ,че след 30 годишнина си придобивам все повече качества от асцендента си (скорпион).
Ами на тази възраст би трябвало да си повече стрелец, покрай прогр. АСЦ в стрелец, както и пр. Юпитер У1 в стрелец. Ако пр. Марс е в скорпион, може по тази причина действията да са по този знак.
По Лунара ти първоначално си помислих, че може да имаш прафосионална квалификация, свързана с чужд език или следване, но после видях, че лун Слънце У10 в лун 9д е опозиция на Луната У3, така че едва ли ще учиш, по-скоро Луната в лун 2д показва притесненията ти за пари, които може да получаваш от жена в чужбина или дейност, свързана с чужбина/9д.
Нейният диспозитор- лун Сатурн ретро в лун 1д/нат 1д показват, че ще си ограничена по отношение на излизания, кратки пътувания, в общуването през този месец, а ограничението идва в частност и от дом, семейство- Сатурн е също У4 в лунара ти.