Здравейте отновооо ще кача новия си лунар, ако някой има излишно време за играчка и иска да каже нещо по него.
Качвам го, понеже прогнозите на Сафо по предния бяха много точни. Дала съм обратна връзка.
В момента основното, което ме вълнува, е дали ще намеря нова работа и ще започна ли връзка. Ще се радвам много, ако някой реши да каже нещо, а ак съм досадила - искрено се извинявам!
Лун.АС в 3сол.дом,вероятно ще комуникираш много през този месец,емоционално,тайно,сълзливо(след 4 дни от започване на лунара),може с роднини да се срещаш,със семейството,ще се връщаш към стари наболели проблеми и въпроси ,неплатени сметки ,няма да си в кондиция,ще си "отнесена",ще бленуваш.Възможно е да пътуваш,може да срещнеш стар познат,съученик,партньор,или някой,който се нуждае от теб.През този месец все едно ще изживееш два различни живота(като емоционално състояние и самочувствие).В началото може да се чувстваш самотна и тъжна,но през втората половина ще се амбицираш,ще бъдеш "на върха",ще действаш.Лунарна к5 съвпад с нат.Юпитер у1нат.и 10 лун.Лунарен АС тригон с к5,всичко е любов.Нептун на АС квадрат нат.Венера си е любов,обаче понякога носи разочарования.Луната у5 е в 5дом тронова,нуждата ти от семейство,деца,любов е силна през този период.След 25 дни от започване на лунара,внимание за здравето,или нещо в работата като събитие.К6 е в лъв,Слънце в 1лун тригон с к6 и квадрат Марс,мисля,че няма да приключиш с тази работа за сега.За нова работа(по-добра) следи като периоди:след 2дни,2седмици,2месеца.(не съм сигурна за времето),по-добре ще бъде Венера да е в телец.В лунара Венера у8 в 1дом в сходящ съвпад с Уран на к2,може да има изненади с финансов,или друг характер след 4 дни от започване на лунара.