Благодаря, момичета.
Алена, в работен план при мен винаги е много динамично, понякога силово словесно. Така се налага, за да държиш положение и да ти имат уважение. Това си е тенденция и не ме притеснява.
Опозицията на Слънце и Уран си е актуална от много месеци. Има проявления. На моменти ме избива на желание за свобода по 7 дом. Но осъзнавам, че е порив ураничен, не и реално желание, нямам причини.
Благодаря, Алена. За празниците се очакват колективни занимания, които да носят парички. Аз няма да участвам пряко в тях, а като половинка на участник. Най-много да ядем бой някъде. На моето овненце и приятелите му музиканти им отправиха покана да музиканстват за празниците на чуждо място. На мен ми е приключенско и ми се ходи много. Старите музиканти се ослушват, не им се занимава с пияници, пийнали и други празнуващи. Младите музиканти са като мен - ходи им се. :012:
Делф, :38: Имам си пътувания. В рамките на разумното и до 50-100 км на ден ми е забавно. Не ме товари. За повече ми е много.
Сега се сетих, че се надявам една отправена оферта за продажба на стария ми автомобил да стане реалност през декември. Нямам възможност да поддържам два автомобила. Много ми е на сърце старото количе, много ми е пипнато, хубаво. Но ненужно. И хич го няма в зимни условия, ще ме товари присъствието му. Иначе нов лунар започва автомобилно. Но съвсем нормално. Оставих си колата на профилактичен преглед миналата седмица. И вчера ми се обадиха, за да ми кажат, че мога да си я взема вече. :clap:
За документите ми е интересно какво ще е. :012: Явно някоя изненада.
Овньо е запознат с всичките ми случаи. :012:
Хайде, в край на месеца ще дам обратна връзка какво ми се е случило.