Да докладвам по отминали лунар, който беше започнал на 27-ми юни и в него лун. К8 е точно на нат. К2- чудех се тогава какво може да означава- ами изчезна ми безследно кредита в телефона, без да съм говорила или закупувала интернет- писах им писмо, аднес чета отговора как най-нагло ме лъжат, че съм била изразходила наличния кредит за мобилни данни извън закупения от мен пакет, а аз в телефона съм влизала само в WhatsApp, за който все още имам налични МВ, закупени с допълнителен пакет още в началото, когато вкарах кредита и бяха ми удържани парите за него.
Попитах ги сега как мога да употребя парите си за мобилни данни, без да съм закупила интернет- за целта се изпраща СМС на 125 и се получава уведомителен СМС след това, колко МВ са закупени и за колко време са валидни. В споменатия лунар Луната е на лун. К2, а лун Нептун е в лун 1д, съвпад с нат. ДСЦ - докато се чудех миналия месец малката дъщеря или мъжа ми ще ме връткат, то старите познайници от Теленор ме извъртяха, за пореден път, че докато ползвах абонаментен план, с включени международни минути, всеки месец ми надчисляваха по една минута, без да съм я говорила- 1,70лв си плащах ей така, за няма нищо!
В новия Лунар, който стартира днес, на лун. К2 е лун. Слънце У2, У3 откъм 1-ви дом, а в лун. 2д. са лун. Венера У5, съУ11 и лун. Меркурий У4, У12, лун Юпитер е в лун. 3д- дали пък няма да ми върнат парите в телефона или е по-вероятно да спечеля от лотарията? :012: :012: :012:
Лун. Сатурн в лун. 6д- ще имам повече домашни задължения предстоящия месец, нещо което знам и без лунара.