В този лунар много неща са му съвсем на място: АЦ в Близнаци в 3 нат. - ще имам кратко пътуване с хора от семейството; Луна в 9 дом - планиран път в чужбина.
Обаче има и неща, които ме притесняват: Луната квадратира Венера, това ме кара да си мисля, че пълнолунният конфликт с Любовта съвсем няма да е повърхностен и ограничен във времето. Относно кариерата, Луната е върху МЦ и в тригон с Меркурий, но ще е достатъчно ли това за нещо съществено положително, като Нептун се е намърдал в 10 дом? :91: С Меркурий на лун. АЦ и Слънце в 1ви лун. 3 нат., че и в Близнаци, голяма комуникация би трявало да пада, както съм и планирала.
С Марс във 2ри лун. 4ти нат. може ли да се очакват разходи по смяна на дома? Така разположен Сатурн в 7ми лун. какво може да даде? С този път, който ще правя, за Плутон в 8ми лун. не смея и да питам, че и Уран на К12....
Марс във 2д е активност по отношение изкарване на пари
Плутон в 8д е повече секс или трансформация на сексуалната връзка, преминаване на нов етап
Сатурн в 7д е стабилизиране на връзката, ако има такава
лун Марк У1 на лун АСЦ- ще си активна в общуване, срещи, кореспонденция, но заедно с Уран на К12 може да даде нервно напрежение. Слънцето в 1д е благоприятно разположение, засилена енергия през месеца, ново творческо начало, може да е свързано с дома и семейството, защото е У4