Извинявай, че ви се намесвам в комуникацията, но Лунар/Солар, чертаят само фона, на който ще се случи нещо, ако са налице други показатели, не приемай месечния Лунар така фанатично за указател. Ето в твоя случай- имаш лун. АС и лун 12д в нат. 5д на сърцето, лун Нептун У5, У6 в лун. 5д., обаче лун. Нептун е в тригон с лун. Юпитер съУ5,6 в 1д. , но опозиция с лун. Венера У1 , У8 - останала си вкъщи заради аритмия, но не е било нещо сериозно, защото нямаш в натала си предпоставка за болно сърце. Друг път, ако получиш сърцетуп- вдишай дълбоко, колкото въздух може да поемеш, после си запуши носа с два пръста и надувай, със затворена уста, колкото може да издържиш без въздух, няколко пъти направи този трик и сърдечният ритъм ще се нормализира- това ми го каза преди време мед. сестра, когато се оплаках, че насред пътя ми се разхлопа сърцето, след поредните тежки думи на майка ми, толкова навътре съм приемала всичко казано, а като запрескача сърцето се уплаших, че съм сама на пътя в студ, тъмница и сняг, и още повече се разтупка, зави ми се свят- пих малко вода, но не се подобрих, та едва се прибрах тогава. Юпитер в Овен имам в 8д., при мен е съвпад с Луна У11 в края на 7д. Юпитер не разболява, а има склонност да раздува. СЗ в Лъв при тебе е в 4д и опозиция с Луната и Венера У6, съУ12- малко повече са ти дошли емоциите от страна на близки жени, което няма да отшуми за ден-два, тъй че бъди подготвена и не приемай всичко вътрешно, особено от страна на жената с Луна в Лъв у вас - и на нея не е лесно с това затъмнение
За Лунар може да четеш тук: http://astrohit.com/lunar/lunar_0.php
akruks,
Първо не знам какво да ти кажа, освен благодаря отново за коментара ти.
Относно аритмията, не съм и обръщала никога внимание, но самата вечер когато стана случката, не мислих че е от сърцето. Стана ми лошо към 1.30ч и отидох да пия вода в кухнята, но започна да ми се повдига, тряпераха ми ръцете, сърцето ми биеше учестено и ми се виеше адски много свят,абе парцал. И го отдадох на това, че може да е летен вирус, който да съм прихванала на работа. Но уви-сутринта пулса ми от 130, беше станал на 120 и бях събрала границите. И тогава личният ми лекар ми каза, че е на нервна почва. Което определено го отдавам на всичко случващо се от 2015 година насам, след опитите за самоубийство на баща ми, ракът на яйчниците на майка ми, сватби, ремонти и другите глупости, предния месец. Ще използвам твоя метод, когато ми стане зле, но то и в момента на всяка 8ма секунда прескача, но не толкова силно.
Определено Луната в Лъв ме изнерви до краен предел, аз по принцип не показвам външно че имам проблем, но тя успя да ми причини голям стрес. Определено не е същият човек, който познавах от началото. Много се промени, лошото е че не и знам часът на раждане, но от планетите поне мога да си направя някакъв извод за състоянието и. Но нещата ще се променят, и вече започнаха, щом тя е прикрита и аз ще бъда.
Иначе Лунара, знам че не е 100% истина за нещата които биха могли да се случат, но при мен определено дават точна насока. Не искам да разчитам на Лунара, но определено ще имам едно на ум винаги.
Сайта го ползвам ти го беше дала още предния месец, но въпреки това ми е трудно все още да разгранича главната картинка.
Имам още много хляб да ям, докато започна да определям правилно аспектите си, както трябва.
:58: