Ще дам отчет за миналия ми лунар. Развали ми се колата. Бяха ми казали майсторите, че е скъп ремонтът, затова семейството ми (брат ми) дойде, взеха я и я закараха на ремонт в друго населено място (Живеят на 100 км от мен). След седмица отидохме да си я приберем, та използвахме и да им гостуваме и да се видим. Майка и татко ми дадоха пари, понеже имах празник, и бяха платили половината сума за ремонта. В крайна сметка сумата за ремонта беше трикратно по-ниска от първоначалната, която майсторите предложиха, и проблемът не беше в двигателя, както те предположиха.
На работното място имаше доста емоции. Оформях оценки за края на годината и ходихме на екскурзия с децата. (Работя в училище). На екскурзията бях с още 2 колежки, които са ми най-близките ми приятелки от колектива. Любовта върви, заплатата си вземам навреме (държавна работа все пак) :012: :012: За това се сещам засега.
Ще прикача и лунара, който започва от днес, по-точно довечера. Ако някой иска да го погледне. Очертава се да съм на работа и да имам неща, които да уча, свързани с приема на ученици. Съответно да имам повече отговорности.
Първата карта е миналият лунар, а втората - предстоящият