Автор Тема: Месечен хороскоп-лунар  (Прочетена 340340 пъти)

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
Re: Месечен хороскоп-лунар
« Отговор #1155 -: Март 28, 2019, 07:11:59 am »
Геривас,напрегнато ежедневие,лун.АС в 6нат.дом,6 лун.съвпад Меркурий у нат.АС.Внимавай за здарвословни проблеми.Възможно е да посетиш поликлиника за някакви изследвания,но то си е в реда на нещата.Юпитер в 1 ви,ще понаедрееш.Луна у8 лун.в 1 ви дом,Възможно е да си вземеш болнични,да си напрегната.Ще получиш пари от работа.Венера и Уран са квадрат 2-4 домове,разходи по дома са възможни.Все пак си обърни внимание на мъдреците.

Имах наистина и все още имам здравословни проблеми - сдобих се синузит  ??? ??? Опитвам се да го излекувам с бабешки илачи само и само да избегна антибиотиците, защото съм твърдо против тях, освен ако не е спешно! /ако знаете някакъв лек, казвайте :D засега съм на Ванга - брашно, ракия и черен пипер и ще видим/ И вече съм в болничен от 13,03 и оттогава се опитвам да си почивам... И точно тогава мъжът ми закъса с колата, но някак се оправихме финансово за нея... Сега само водя детето си на градина в другия край на Сф и почивам ..

Поукротиха се малко нещата при мен  ;D че само Ви мрънкам тук за кви ли не глупости...

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4633
« Отговор #1156 -: Март 28, 2019, 11:51:31 am »
Имах наистина и все още имам здравословни проблеми - сдобих се синузит  ??? ??? Опитвам се да го излекувам с бабешки илачи само и само да избегна антибиотиците, защото съм твърдо против тях, освен ако не е спешно! /ако знаете някакъв лек, казвайте :D засега съм на Ванга - брашно, ракия и черен пипер и ще видим/ И вече съм в болничен от 13,03 и оттогава се опитвам да си почивам... И точно тогава мъжът ми закъса с колата, но някак се оправихме финансово за нея... Сега само водя детето си на градина в другия край на Сф и почивам ..

Поукротиха се малко нещата при мен  ;D че само Ви мрънкам тук за кви ли не глупости...
Пробвай на Нострадамус -с кукувича прежда меже и да се оправиш  :012:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1157 -: Юни 04, 2019, 09:34:44 pm »
Какво може да показва според вас лунара ми, който ще започне в началото на другия месец? Предвид наводненията от миналите дни, и тъй като в него има Нептун в 4 дом и Сатурн и Плутон във 2 дом (както и струпване на планети в 8 дом), възможно ли е да опасност от наводнение у дома и някакви материални щети? Или може би този лунар да показва съвсем други събития?  :017:

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7819
« Отговор #1158 -: Юни 05, 2019, 10:35:20 am »
Какво може да показва според вас лунара ми, който ще започне в началото на другия месец? Предвид наводненията от миналите дни, и тъй като в него има Нептун в 4 дом и Сатурн и Плутон във 2 дом (както и струпване на планети в 8 дом), възможно ли е да опасност от наводнение у дома и някакви материални щети? Или може би този лунар да показва съвсем други събития?  :017:
Управителят на лун. 1,5,12 домове попада в 8лун.възможно е сексуална връзка да имаш в този период. Нептун е в 4 лунарен, но не е на куспида, ако протече бойлер или пералня, ще вземеш заем вероятно, който ще може да изплатиш заради хубавите аспекти с планети от 2ри лун. Може да те посети някой в къщи по нептун, измамник, пияница, да отчитат водомери, но все пак енергията е съсредоточена в 8дом.Секс,чужди пари, псих. преживявания, застраховки, данаци и всичко свързано с тях. Все пак бъди внимателен по отношение на храната, да не се раздразни стомаха,.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1159 -: Юни 05, 2019, 05:10:19 pm »
Лунара ти включва СЗ през същия ден, което при теб е в лун. 8ми/нат.5ти и може да показва нова интимна връзка или ново начало за съществуваща вече такава. Нептун в 4ти може да е проблем с водопровода, но също така кражба, измама в дома.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1160 -: Юни 05, 2019, 08:16:38 pm »
Благодаря ви много! Точно от кражби и измами в дома най-много ме е страх.
Колкото до нова сексуална връзка, малко ме съмнява, понеже въобще не съм на такава вълна, но точно тогава ще се връщам на работа след двуседмичен отпуск.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1161 -: Юни 05, 2019, 08:34:01 pm »
Щом тогава ще има СЗ, значи наистина може да е лошо събитието. Затъмненията никога не са ми носели нещо добро.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1162 -: Юни 17, 2019, 04:41:40 am »
Ще се радвам, ако някой напише мнения по новия ми лунар, че имам проблемчета ...
http://astra.la/forum/index.php?topic=419.msg68377#msg68377
последно кой е твоят натал, както и ник, че преди малко четох ов на твоя хорар от valski , която пък съвсем друг натал е ползвала за лунара си тук?

Калия

• Newbie
  • *
  • Публикации: 29
« Отговор #1163 -: Юни 17, 2019, 06:00:25 pm »
Ще дам отчет за миналия ми лунар. Развали ми се колата. Бяха ми казали майсторите, че е скъп ремонтът, затова семейството ми (брат ми) дойде, взеха я и я закараха на ремонт в друго населено място (Живеят на 100 км от мен). След седмица отидохме да си я приберем, та използвахме и да им гостуваме и да се видим. Майка и татко ми дадоха пари, понеже имах празник, и бяха платили половината сума за ремонта. В крайна сметка сумата за ремонта беше трикратно по-ниска от първоначалната, която майсторите предложиха, и проблемът не беше в двигателя, както те предположиха.
 На работното място имаше доста емоции. Оформях оценки за края на годината и ходихме на екскурзия с децата. (Работя в училище). На екскурзията бях с още 2 колежки, които са ми най-близките ми приятелки от колектива. Любовта върви, заплатата си вземам навреме (държавна работа все пак)  :012:  :012: За това се сещам засега.

Ще прикача и лунара, който започва от днес, по-точно довечера. Ако някой иска да го погледне. Очертава се да съм на работа и да имам неща, които да уча, свързани с приема на ученици. Съответно да имам повече отговорности. :)

Първата карта е миналият лунар, а втората - предстоящият
« Последна редакция: Юни 17, 2019, 06:35:03 pm от treio »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1164 -: Юни 29, 2019, 09:49:29 am »
Това е лунарът ми, който започва в деня на затъмнението.

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #1165 -: Юли 19, 2019, 05:09:54 am »
Интересен месец ми се очертава, да не би да се очертава и брак?... И както гледам при всички положения раждането ще е преди 23,08,19, когато ми е термина...

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #1166 -: Юли 19, 2019, 05:25:56 am »
По-скоро раждането ще е след 12-08 заради 8мия дом...  ;D съвсем се забатачх..

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1167 -: Юли 19, 2019, 10:36:46 am »
Геривас, според мен ще родиш преди 12август.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1168 -: Юли 19, 2019, 02:56:22 pm »
По-скоро раждането ще е след 12-08 заради 8мия дом...  ;D съвсем се забатачх..
Да, по този Лунар ще се обебиш, ако чакаш втора рожба, доколкото помня...
Леко раждане ти желая!

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #1169 -: Юли 19, 2019, 04:13:18 pm »
Да, второ ще ми е... Дано да е леко :( Благодаря ви много  :-*