9д може да е работа в съда, а иначе на море ще ходиш- лун 5д в 12д, както и до други градове- лун Юпитер в лун 3д дава разширение на делата по 3д, много кратки пътувания, засилена комуникация, а понеже Юпи е естествен У9 може да подпишеш договор за работата, за която споменах
Изминалата седмица направо си скъсах д-то от пътуване, чак ми е странно да съм в къщи. :012: :012: Нямах работа в съда, но брат ми защити докторската си степен, ходихме до Софийски университет, та имаше около мен доста умни глави насъбрани, отново прависти. Имаше и засилена комуникация - да, запознах се на живо с две чудесни девойки, с които се познаваме от години от астро форумите.
Договор за работа не съм подписвала, но и нямам намерения за такова нещо. Морето го отложихме за след 2-3 седмици, просто така ни се наредиха нещата с приятелката, с която ще ходим.
Прикачам си следващия, с още по-засилена ос 3-9 е, явно епопеята на пътуванията и вече може би и съдилищата, продължава за мен. :012: С Марс в първи лунарен се надявам да съм по-шавлива и да вляза малко във форма, че отдавна не съм се препотявала качествено така от спорт.