С учебна цел за кого- ти да се научиш или да, понеже които ще ти отговорят би трябвало да са си научили уроците :012:
Гледа се лунарните планети в кой лунарен дом попадат, кой лунарен дом управляват, а отделно от това се разглежда всеки лунарен дом в кой натален попада- принципът е същият, както при солар.
Предполагам се интересуваш от тригона на Лун Юпитер У4, съУ7 в 11д с лун Марс У3, У8 в 3д и лун Уран У6 в 7д, а Тао квадратът е между лун Слънце У12 в 1д в опозиция с лун Уран У6 в 7д и квадрат на лун Плутон У3 в 4д на лунара. Тригонът показва доброто събитие, имащо връзка с работа, общуване, приятелства, свързани с окултното, а квадратурата е засегнала личните ти отношения, свързани с миналото- проблемите не са от вчера в тази връзка и сега може Уран от 7д да е изкарал на повърхността заровеното дълбоко от Плутон в 4д, което да е наранило гордото Слънце в 1д. Лун СЛВ е на лун К2, която попада в нат 4д- случилото се е засегнало твоите материални и морални ценности, имащи връзка с дом, семейство и традиции.
Лун 3д в 5д с лун СатурнУ5 в лун 3д показват затруднение и пречки в общуването по отношението на любовта, лун Луна на лун К5, която е в нат 7д- емоционален месец по отношение на любов и партньорства, може да е обсъждан въпросът за дете от твоя страна, това да е била твоя мечта в този период- Луната е У11, но партньорът не ми се вижда перспективен на този етап с ретро Уран у12 в 1д и ретро Нептун у1 в 12д в лунара
ее, акрукс, недей така, знаеш, че искам аз да уча от вас :38:, не да ви "проверявам" и съм ви благодарна всеки път, когато откликвате на въпросите ми. честно казано, не съм се и надявала на толкова изчерпателен анализ.
така, за тригона - това, което описваш, е почти така, но то си беше фон, ежедневие - нищо специално и нищо в повече от преди.
Тао-квадратурата - тук вече няма нищо по въпроса - любовта въобще не беше нито в главата, нито в сърцето, нито в реалността (с малко изключение - онзи господин от пролетта, когото коментирахме, ми се обади да ми честити РД-то на 28 октомври
- даже беше много горд със себе си, че бил запомнил датата - ужас някакъв
).
Реално, когато отворих самия лунар, очаквах други показатели. Ето какви бяха основните случки, които занимаваха цялото ми същество през месеца:
1. Точно на 3 окт бях при зъболекаря, за да започнем последната фаза от процедурата - слагането на моста върху имплантите. За съжаление, пак се получиха непредвидени усложнения (въпреки че уж всичко беше наред), наложи се по пълнолунието отново малка хирургическа интервенция, после пак зарастване и нещата приключиха чак на 29 окт.
2. Поради проблемите ми с главата (бях питала за това тук) предприех пак в началото на периода процедури с акупунктура, иглотерапия и масажи. Те минаха по-нормално и приключиха на 27 или 28 окт.
3. И третото, което въобще не е кой знае какво, но все пак се случи - дадоха ми принудителен отпуск поради липса на работа. Времето си го използвах по горните точки и разни ежедневни работи вкъщи - тук, предполагам, сол Луна върху К5 може и даде указанията, но как да я свържем с работа/отпуск?
Та, цялото това нещо го изписах, защото реално, лунара дава привкус на това, което ти си описала, а случките са други и аз се чувствам объркана.