Няма такъв шанс да не обърна внимание. Откак преди 4-5 години взех да изучавам емоциите и свързаните заболявания с тях, просто винаги когато се появи здравословен проблем ми е ясно, че сама съм си го предизвикала. Ако нямам време в него момент, то остава на заден план изучаването му, но винаги се връщам към него докато не го преборя. Вчера много сериозно си говорихме с докторката и най-накрая се съгласи да се пробвам по моя си начин да си върна кръвното в нормални граници :012:... да не повярваш чак, че е съгласна с медитативните методи на лечение :012:...
Относно кучето, ми това е първото куче в което съм безпрекословно влюбена и обожавам до лудост направо :57:. Откак Лилито ми я подари преди 4,5 години не съм се разделяла с нея дори и за ден. За мен е като третото ми дете-идиотче, което изисква най много грижи от моя страна. Да не говорим, че е от невероятно шантава порода, която е предразположена към хиляди заболявания просто ей така за спорта и ми вади душата всеки път като реши, че трябва да се разболее, а операцията и просто ми дойде като капак на всичко...