Eeeee ти па Лили, никой не говори да приемаш несправедливото отношение. Просто започваш да дълбаеш с въпроси "Защо?". Например: защо това ме дразни, защо ме наранява и прочие от сорта. На финала достигаш до есенцията, която най-често опира до това, че си имал някакви очаквания от отсрещния, а той не ги е оправдал. Според езотериката очакванията винаги ни вкарват в капан, а като имаш очаквания, то ти обикновено забравяш допускането на това всеки да бъде себе си. Тези капани обаче рефлектират върху теб и емоциите ти и те вкарват в лични капани и оттам и в ситуации, които те нараняват. Варианта е да започнеш да допускаш всеки да бъде себе си и да забравиш да имаш очаквания. Така просто и да се опита да те нарани някаква ситуация, то няма да е толкова фатално. Знам, че на думи звучи лесно, ама това е положението. Или се научаваш, или попадаш в капаните постоянно... И аз още се уча на това за някои случаи, за други пък вече ми е отработена практика. Или както винаги съм казвала: всеки има рожденото право да бъде супер идиот, само да не ме занимава и мен с това :012:...