Аааааааааа бруталия! Да се смея ли, да плача ли... Накъде върви тоя свят... :91:
Поръчка на пица по телефона в края на 2017 г.
Метален глас (електронен оператор): "Благодаря, че се обадихте на нашия телефон за поръчка на пица по телефона. "
Клиент: "Здравейте, аз искам една бърза поръчка..."
Оператор: "Издиктувайте, моля, вашия личен номер за идентификация. "
Клиент: "6102049998-45-54610."
Оператор: "Благодаря ви, г-н Иван Иванов. Вие живеете в София на улица "Строителите" 1, вход 1, ап.11 и работите за фирма ITUnion. У дома имате телефонен номер 1111111, на работа - 222222222, номер на мобилен телефон - 333333333. В момента звъните от домашния си телефон, така че искате да си поръчате пица у дома? "
Клиент: "Да, аз съм у дома. Откъде знаеш всички тези телефонни номера? "
Оператор: "Ние сме свързани към ЕСГРАОН и 112."
Клиент: "Е, има ли пица с месо и гъби?"
Оператор: "Смятаме, че това не е подходящо за вас."
Клиент: "Защо?"
Оператор: "По данни на Министерството на здравеопазването, имате повишено кръвно налягане и нива на холестерола."
Клиент: "Е, какво може тогава..?"
Оператор: "Ние сме уверени, че ще се насладите на соево-йогуртна пица."
Клиент: "Как пък ви хрумна това?"
Оператор: "Миналата седмица сте поръчали от онлайн магазина книга с рецепти за соево хранене и миналия месец сте си купили кисело мляко. "
Клиент: "Добре, колко струва тази пица?"
Оператор: "Вие вече сте у дома, с жена си и двете си деца, така че трябва да поръчате две големи пици, които ще струват 60 лева. "
Клиент: "Добре, плащам с кредитна карта, запишете номера..."
Оператор: "Според информацията от вашата банкова сметка вие сте в преразход, така че ще трябва да бъде платено в брой. "
Клиент: "Уфф, добре че успях да се изтегля малко пари от банкомата."
Оператор: "Според информацията от банкомата и данните за вашите предишни покупки, няма да сте в състояние да платите доставка на пица у дома, но можете да вземете сам поръчката си. "
Клиент: "Става..., дайте си адреса и аз ще съм там след половин час с колата."
Оператор: "По-добре е да използвате велосипед, защото не сте си подновили полицата за задължителната застраховка, така че не бива да карате колата си. "
Клиент: "@ #% / $ @? #!.... Напълно забравих. "
Оператор: "Би трябвало да съблюдавате речника си, защото все още не е изтекло административното наказание за използване на обидни думи в метрото, коетo Ви бе наложено от системата за проследяване. "
Клиент: (Въздъхва в слушалката...).
Оператор: "Е, добре, вашата поръчка е приета и ще бъде готова в рамките на половин час. Нещо друго? "
Клиент: "Нищо,.. но вашата реклама обещава с всяка пица безплатно и бутилка Pepsi. "
Оператор: "Съжаляваме, но инструкциите на пенсионния Ви фонд забранява предоставяне на тази напитка за диабетици "...