Спешно си търся работа: Моля всички заинтересовани да имат впредвид,че за по-малко от £12.50 на час не излизам от вкъщи,часовата ставка я смятам от входната ми врата докато се върна пред нея.Ето и някои от най-ценните ми качества....Няма по мързелив човек на света от мене,мога да спя,но мога и да не спя.Поемам дневни и нощни смени за спане,рекорда ми е 40 часова смяна без събуждане,едно пикане и после изкарах още десетина часа.Не взимам сънотворни,за да е сигурно,че като се събудя от смяна ще съм адекватен,и да мога да се нахраня обилно.Идеално се сработвам с колектив,не ми пречи никакъв шум от хъркане,машини или офис техника.Езиците са ми слабост,сънувал съм на 14 езика досега,но не е изключено да обогатя речника си в близко бъдеще.Мога да поемам и по тежки смени за £15++ на час,като например смени в кола, автобус,влак,самолет и др.Имам и много други качества свързани с мързел,но тях може да обсъдим по време на интервюто. Моля свързвайте се на лични с мене,ще уважа вашата конфиденциалност.
:85: :85: :85: :85: :85: :85: