Лятото на 2035г. Конференция по астрология. Астролозите се запознават и обясняват кой от къде е и каква астрология ползва.
Единият казва.
– Хирон Георгиев, заченат след лекция на Кирил Стойчев за “Хирон” през 2005.
Другия отговаря:
– Аз съм Вавилон Георгиев, заченат съм след лекция на Румен Колев за “Вавилонската астрология” през 2006.
– Аз пък съм Смешка Никодимова, зачената съм след бурно четене на вицове в Клуб Астрология на Коледа 2007.
/30.12.2007 12.22 Ruse/
Лятото на 2035г. Две астроложки си говорят:
– Хайде на лекция на Кирил Стойчев - казала едната.
Другата смръщила вежди и попитала:
– А има ли разлика с тази лекция от 2005 и 2006?,
– Същата е, обаче много добре се усмихва пък и става голям купон като започнат да му ръкопляскат и да го молят за автограф преди да е обяснил какво е Хирон.
/30.12.2007 12.22 Ruse/
Две астроложки страдат / Магерова и Кирицова / – любовна мъка. Пуснали са чалга радио и пеят с Азис: “О, защо не ме разбра, защо не ме обичаш…”.
По едно време чуват познати стъпки пред вратата.
-Бързо пускай радио “Класика” – шепнат една на друга – Делийски идва.
Сядат, вадят пергелите, тригонометричните линийки и ще смятат синус и косинус.
Влиза Делийски, поглежда вкиснато и казва:
– Пускайте чалга!
Те го гледат недоумяващо и питат какво му е.
– Как какво, сметнал съм Венера с грешка в 4-тия знак. Среща, цветя, хапване; ордьовър – добре, основно ястие – добре, гарнитура- добре, десерт – няма.
Запишете си моля! Да построиш вярно хороскопа, това е първата сигурна стъпка към класическият десерт.
/30.12.2007 17.08 Ruse/
В офиса на асоциацията кипи оживление и приготовление, за посрещането на руски астролог.
Няколко астроложки подреждат столовете, чистят паяжини, а Румяна Тончева преговаря своя руски докато сложила ръкавици дезинфекцира прозорците. Притеснено спорят къде да поставят портрета на патрона на Българската Астрология – Петър Дънов. Предложенията варират – ляво, дясно, фронтално, стига се до гласуване, но решение няма.
Румяна Тончева предлага да се построи хорар. Резултата е портрета, да се постави високо и много въздушно.
Всички в акция: “Поставяне на портрета”, не забелязват влезлия Кирил Стойчев. Той поглежда своите колежки качени на две стълби и опитвайки се да закачат група балони за портрета който виси от тавана и видимо доволен, възкликва:
– Браво колежки! Прозрението идва свише! Каквото е горе, това е и долу!
/03.01.2008; 12.44, Ruse/ :13: :13: :13:
"Витамини за душата"