Автор Тема: Смях  (Прочетена 376014 пъти)

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
Re: Смях
« Отговор #1110 -: Април 11, 2015, 12:40:50 pm »
От тоалетната:
- МАМОООООООООООО!
-...........
- МАМОООООООООООООО!
-............
- МАМООООООО, ГОТОВ СЪМ!
- НА 21 ГОДИНИ СИ, ИДИОТ!!!

:043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1111 -: Април 11, 2015, 12:46:27 pm »
Тайната вечеря е кога станеш през нощта и изядеш три филии с пастет и лютеница и половин буркан компот.

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1112 -: Април 11, 2015, 06:17:29 pm »
Пепеляшка:
- Обувчицата ми стана, кога е сватбата?
Принцът:
- Това беше полуфиналът. Сега ще мерим сутиен. :012:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1113 -: Април 14, 2015, 05:33:18 pm »
Англичанин е на преглед при лекар:
- Сър, ние със съпругата ми живеем заедно вече пет години, а още нямаме наследник!
- Сър, а вашите сексуални отношения с жена ви, развиват ли се нормално?
- Какво точно имате предвид под \"сексуални отношения\"?
Лекарят първоначално изпада в шок, след това започва дълго и продъжително да разказва на пациента за секса, показва му картинки, изважда книги, цитира статии от списания... Англичанинът мълчаливо слуша лекаря, невъзмутимо разглежда картинките и накрая пита:
- Сър, всичко, което ми разказахте, е просто поразително! Значи, ако разбирам правилно, вие предполагате, че този забавен комплекс от гимнастически упражнения ще ми помогне да се сдобия с наследник...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1114 -: Април 16, 2015, 09:52:56 pm »
Дядо Пешо бил на баня. Баба Куна шетала дом и отвреме навреме поглеждала през прозорчето, иде ли си дядото. По едно време – ей го на, търчи старецът, заметнат само с един пищимал:
- Куне, сабличай са дибидюс!
- Що бре?
- Ми станал мий, ма! От Заговезни по-миналата година не мий ставал!
Зафанала баба Куна да са съблича – една фуста, па литака, па средната фуста, па памучната... и на дядо Пешо достойнството трайно се загледало към пода. Тъй минала още година, дядо Пешо пак отишъл на баня, но този път баба Куна взела мерки, съблякла се дибидюс отрано и в тръпнещо очакване вперила поглед към пътя. И по едно време лети изотдоле дядо Пешо, пак само по пищимал, отваря вратата и се втрещява в гледката, дето го очаква:
- Ей мамка му, Куно, само за к*р си мислиш, а че мене дрехите ми откраднаха в банята – ич ти не дреме!

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #1115 -: Април 17, 2015, 12:25:29 pm »
Художник рисува картина и я носи в галерия за продажба.
Галеристът го пита:
- Как се казва картината?
- "Във Враца"...
- Аха ... А, какви са тези голи тела?
- Това са жена ми и комшията ...
- А Вие къде сте?
- Във Враца ...

:012: :012: :012: :012:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #1116 -: Април 20, 2015, 10:21:07 pm »
.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1117 -: Април 20, 2015, 11:44:16 pm »
В оригинала пишеше "Предатель!!!" Много любима картинка :012:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1118 -: Април 21, 2015, 07:04:11 pm »
"През 1985 година в Москва, на финала за състезанието "знаещи" остават руските и българските всезнайковци. Въпросът бил следният:
"Вървят си Адам и Ева по райските алеи, внезапно из шубраците изкача една змия и захапва Адам по пениса. Ева веднага се заема със смученето на пениса за да изсмуче отровата, пита се, каква е постъпката на Ева, хуманна или сексуална?"
- Хуманна - взимат преднина руснаците - Хуманна разбира се!
- Обосновете се - подканил ги водещия.
- За да спаси живота му, поема риска да му прави свирка...
- Сексуална е - обажда се един от българския отбор - По пътя на логиката стигнахме до следния извод:
1. Адам е вървял, следователно е бил прав, което ще рече, пениса му е бил на около 90 см от земята, а учените са доказали, че змиите, немогат да се надигат на повече от 40 см височина.
2. Допускаме, че за да го ухапе змията, пенисът му трябва да е минимум 50 см, еееее ако има такъв дълъг пенис, той би могъл сам да си го смуче, следователно постъпката на Ева е сексуална.
Българите печелят турнира!"

:043: :043: :043: :043: :043: :043: :043:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1119 -: Април 22, 2015, 12:58:56 pm »
Какво е гърмяща змия?
Жена с пистолет.
 ;D

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1120 -: Април 23, 2015, 01:59:45 pm »

Лятото на 2035г. Конференция по астрология. Астролозите се запознават и обясняват кой от къде е и каква астрология ползва.
Единият казва.
– Хирон Георгиев, заченат след лекция на Кирил Стойчев за “Хирон” през 2005.
Другия отговаря:
– Аз съм Вавилон Георгиев, заченат съм след лекция на Румен Колев за “Вавилонската астрология” през 2006.
– Аз пък съм Смешка Никодимова, зачената съм след бурно четене на вицове в Клуб Астрология на Коледа 2007.
/30.12.2007 12.22 Ruse/

Лятото на 2035г. Две астроложки си говорят:
– Хайде на лекция на Кирил Стойчев - казала едната.
Другата смръщила вежди и попитала:
– А има ли разлика с тази лекция от 2005 и 2006?,
– Същата е, обаче много добре се усмихва пък и става голям купон като започнат да му ръкопляскат и да го молят за автограф преди да е обяснил какво е Хирон.
/30.12.2007 12.22 Ruse/

Две астроложки страдат / Магерова и Кирицова / – любовна мъка. Пуснали са чалга радио и пеят с Азис: “О, защо не ме разбра, защо не ме обичаш…”.
По едно време чуват познати стъпки пред вратата.
-Бързо пускай радио “Класика” – шепнат една на друга – Делийски идва.
Сядат, вадят пергелите, тригонометричните линийки и ще смятат синус и косинус.
Влиза Делийски, поглежда вкиснато и казва:
– Пускайте чалга!
Те го гледат недоумяващо и питат какво му е.
– Как какво, сметнал съм Венера с грешка в 4-тия знак. Среща, цветя, хапване; ордьовър – добре, основно ястие – добре, гарнитура- добре, десерт – няма.
Запишете си моля! Да построиш вярно хороскопа, това е първата сигурна стъпка към класическият десерт.
/30.12.2007 17.08 Ruse/

В офиса на асоциацията кипи оживление и приготовление, за посрещането на руски астролог.
Няколко астроложки подреждат столовете, чистят паяжини, а Румяна Тончева преговаря своя руски докато сложила ръкавици дезинфекцира прозорците. Притеснено спорят къде да поставят портрета на патрона на Българската Астрология – Петър Дънов. Предложенията варират – ляво, дясно, фронтално, стига се до гласуване, но решение няма.
Румяна Тончева предлага да се построи хорар. Резултата е портрета, да се постави високо и много въздушно.
Всички в акция: “Поставяне на портрета”, не забелязват влезлия Кирил Стойчев. Той поглежда своите колежки качени на две стълби и опитвайки се да закачат група балони за портрета който виси от тавана и видимо доволен, възкликва:
– Браво колежки! Прозрението идва свише! Каквото е горе, това е и долу!
/03.01.2008; 12.44, Ruse/   :13: :13: :13:

"Витамини за душата"
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4571
« Отговор #1121 -: Април 23, 2015, 06:48:43 pm »

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1122 -: Април 23, 2015, 07:48:10 pm »
Пътуват семейство индианци във влака. Мъжът – старият индианец казва на жена си:
– Вождът е жаден! Жено, марш за вода!
– Къде да я търся сега тая вода във влака? – попитала жена му.
– Казах отивай за вода! Ще я търсиш и ще я намериш. Върви в края на вагона, там трябва да има. Става жена му и след малко се връща с една кана вода. Вождът пие и се успокоява. След малко обаче пак извиква:
– Жено, отивай за вода! Жена му отива и пак му носи да пие. След известно време той пак я праща да му донесе вода. Тя обаче се връща с празна кана. Индианецът се мръщи:
– Защо ти жено не носиш вода на вожда?
– Защото някакъв бледолик си е събул гащите и е седнал върху кладенеца…

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1123 -: Април 23, 2015, 08:30:11 pm »
Прибира се в България от странство шофьор на камион. Влиза у дома си - всичко е наред, гледа детето - всичко е ОК. Слиза у кръчмата да се види с другарите и... оп, изненада... тия са там ама му викат жена ти стана курва...
-Това нема как да стане, това е моята жена, няма вариант да стане!!!
-Добре бе братко, ще ти покажем ама тя работи в един публичен дом.
Вика нашия едно такси и тръгват към указаната дестинация.
Стигат и нашия вади една снимка и казва на шофьора на таксито : Приятел, плащам двойно, само влез и изкарай тая курва от вътре!
ОК
Влиза оня и след малко излиза и вади някаква за косата... Скача нашия и вика : ЧЕКАЙ БЕ, ТОВА НЕ Е МОЙТА ЖЕНА...
Таксиджията : Не е твойта бе знам, това е мойта дръж тука сега се връщам и за твойта...

:043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #1124 -: Април 23, 2015, 09:18:35 pm »
Младоженец се пазари с попа за сватбената церемония:
- Отче, ама 200 лв. са много пари за мен...
- Айде сега! Човек един път се жени! - контрира попа
- Пък и като ви венчая, като седнете на софрата, после първата брачна нощ.....Ще забравиш за парите!
- Добре, отче - примирено дал парите младоженеца
Идва време за венчавката, довеждат булката...
- И во имя Божиееее, и во слава Егоооо....Махнете булото.....Аааау....И да върна 150лв на грешнего младоженцааа...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D