Благодаря, Радост. Във връзка със споделеното от теб - преди, като четох за дирекциите (в книгата на Левин)- имаше указания, че транзита на даден обект в дом/знак не се разглежда. Съществени са аспектите, които прави - например - ингрес в знак, дом, мажорни аспекти ... Усетила си смяната на знака, предполагам, че бъдещите проявления ще са свързани с конкретни аспекти, а не с движението на обекта през знака
Да ти кажа при дирекции нищо не се усеща ами направо си се случва. Та ингреса зададе тона на събитията , които предстоят, аспектите обогатяват и завършват картинката.
Усещанията, вътрешната подготовка на човек за дадено събитие е по прогресии. Когато дир АС прави ингрес във Везни, направи и секстил с Меркурий У1,2,10 и квадрат с Нептун У7,8. Преди ингреса една връзка, след ингреса още една. Общото беше, че се появиха ненадейно, без да съм търсила и да ми е било до връзки въобще( прогр. Марс квадрат Слънце), развиха се за няколко месеца всяка с бурно влюбване и последващи разочарования и край.
После при куинконс на дир АС към ДСЦ вече влязох в настоящата ми връзка, която се повтаря и възобновява от преди повече от 10 години. В момента дир АС е в опозиция с Лилит. Следващия аспект ще е квадрат с Юпитер У4 през 2021.