abroad,Венера ти е у5,6,10домове и е във 2-ри.Пари,притежания ще дойдат от дете,от спортни постижения,от лотария или друг вид игри на късмета и залагания,чрез любов,творчество,някакво хоби и всичко останало по 5 дом и като производен,например 8д.от 10,или наследства от бащата,свекърва и т.н. и все пак Венера трябва да има връзка с у5 дом,независимо хармонична,или не.
Венера е у6,пари,притежания ще дойдат чрез работа,домашни любимци,лели/чичовци и всичко останало по 6 дом,когато венера е във връзка с у6.
Венера е у10,притежания от статус,от баща,от високопоставена личност,от свекър/свекърва и всичко по 10 дом ако венера има аспект с у10.
оу, Сафо, благодаря, ама аз само се шегувах, с ирония

, в тоя живот надали
в игри на късмета никога не съм имала късмет
съвпадът Венера/Юпитер и във 2ри ми е помагал да попадам в читави среди като цяло, което не е малко и за което съм благодарна

парите си изкарвам с бачкане, при това здраво, на моменти на ръба на психическо и умствено изтощение, чрез жонглиране с много дейности и хора, години на ред за сметка на личен живот, защото вечер стигаш до там, че да не ти се говори с никого, направо ти се повръща...от две години телефонът ми е без звук, даже без вибрация, понеже почти всеки звук е свързан с проблем, дето чака ти да го решиш - та, получих непоносимост към телефонен, имейл и всякакви други сходни звуци, но както казваше бившият ми шеф "уморените коне ги убиват", нали

по-горе вероятно си имала предвид Венера да аспектира домове 5,6,10, понеже няма как да аспектира управителя им, самата тя бидейки такъв
п.п. търсех карта на човек, дето не му се е налагало да работи при все наличен добър стандарт на живот (нямам предвид охолство, което по моите разбирания включва яхти, частен самолет, недвижими имоти по света, бързоликвидни активи и другото във високодоходни акции, примерно)
и още - обикновено за тези неща е нужно да платиш цена, която аз очевидно не мога да платя, като семейната проституция, например, но не само, разбира се - имам приятелки, които го могат и им завиждам

познавам и семейство, много хубаво, в което отношенията са базирани на любов и разбирателство вече 20-тина години, с над среден стандарт на живот, но са платили възможно най-високата цена - загубили са едно от децата си, момиченце, само на четири години, при безкрайно нелеп инцидент, мисля си, че аз не бих понесла нещо такова...