Автор Тема: Дирекционни планети и аспекти  (Прочетена 423063 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8451
Re: Дирекционни планети и аспекти
« Отговор #1260 -: Септември 06, 2026, 06:47:18 pm »
Рени,ето картата.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13043
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1261 -: Септември 07, 2026, 01:39:32 pm »
Венера е един от хронократорите и миналата, и тази година. По рождение е в терма на Юпитер и екзалтира Юпитер, конфигурирана с него, във взаимна рецепция с Луна. Тя е и Алмутен, и Алкокоден. Асц по дирекция е сменил терма, влязъл е в терма на Юпитер, който е бенефикът на сектата и ъглов. В годишната карта  за 2025 г, сол. Луна ъглова е съвпад с Юпитер, Луната е хронократор за 2025 г и е доминирана от сол Марс също ъглов. Венера е в 8 сол дом и е конфигурирана с нат. Луна. При него се припокриват осите с наталните ?
Събития ще има по Венера и  Луна, а Юпитер като се е появил на 15.08.  между затъмненията ги е задействал
Тази година хронократори са пак Меркурий, Венера. Меркурий по натал е ъглов, дава събития, понеже е конфигуриран и с бенефици и малефици- същите ще са с противоречив характер. Сол Асц е с упр Юпитер, който пак не го вижда, не е ъглов. Венера е ъглова, в своя дом. Няма някаква си на намеса на Юпитер, нито за 2025, нито за 2026 г Това че СД Асц е направил съвпад с Юпитер, по- горе споменах, може да рефлектира върху здравето, да го подобри, както и някаква възможност към промяна качество на живот и промяна свързана с 4 дом, това е от смяната на те Мата на Асц. Но, събитие/-ята са по Меркурий, Венера.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8451
« Отговор #1262 -: Септември 08, 2026, 06:34:53 am »
Рени,благодаря!Ще помисля,да.

Av

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 83
« Отговор #1263 -: Септември 08, 2026, 11:49:06 am »
Символичната дирекция разглежда аспектите между планети, независимо в кой знак и дом, коя планета е директирала и коя е натална. Прочети за съвпад СД Венера с Плутон, има тук подробно описание на аспектите в раздела с полезни теми.
Добре Акрукс. :) Отивам да чета. Благодаря за насоката  :-*
Здравейте,
Прочетох за дирекционна Венера съвпад натален Плутон и пише за фатално/малко стряскащо/ обсебване в любовен план. Такова нещо, но не фатално ми се случи през 2018 октомври, когато се влюбих много силно в по-млад от мен. Нещата се развиваха бавно, но в крайна сметка бяхме заедно. Не обаче като нормална връзка. Ако пак ми се случи подобно нещо хем ще съм хепи, като Лъв-любовта ме движи, но и страданието ми от това влюбване не беше малко. Само не знам относно другият съвпад-прогресивна венера съвпад натален Сатурн какво носи. В най-добрия случай има ли щанс да се влюбя до полуда и да се създаде стабилна, споделена връзка?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14442
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1264 -: Септември 08, 2026, 08:47:12 pm »
Здравейте,
Прочетох за дирекционна Венера съвпад натален Плутон и пише за фатално/малко стряскащо/ обсебване в любовен план.
             СД  ВЕНЕРА СЪВПАД с ПЛУТОН : Дълбоки чувства, преувеличени емоции. Понякога фанатик в любовта и оттам - разочарования. Променлив, обсебващ, обича живота, влюбва се от пръв поглед. Магнетичен.Талант - особено музика, драма и опера. В положителна светлина граничи с божествеността. В отрицателна - с извратеността.

Av

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 83
« Отговор #1265 -: Днес в 09:48:49 am »
Здравейте,
Прочетох за дирекционна Венера съвпад натален Плутон и пише за фатално/малко стряскащо/ обсебване в любовен план.
             СД  ВЕНЕРА СЪВПАД с ПЛУТОН : Дълбоки чувства, преувеличени емоции. Понякога фанатик в любовта и оттам - разочарования. Променлив, обсебващ, обича живота, влюбва се от пръв поглед. Магнетичен.Талант - особено музика, драма и опера. В положителна светлина граничи с божествеността
. В отрицателна - с извратеността.
Акрукс, благодаря.  И аз това прочетох. Чакам, но едновременно прогресията на Венера  към натален Сатурн какво би означвала? Също, за да видя кога ще настъпи събитието по дирекция трябва да гледам транзитите нали? Кога ще мине по-бърза планета през този съвпад или друга точка, която би го активирала.