О не,миличка :012:
Вече съм на 42 години, имам си едно дете...надали.
Друго какво може да е?
А как да следя транзити и лунации в смисъла на аспекта? Какво точно ,насочи ме
Транзит на какво точно?
ами другото - лИбов бе
, с партньорство и може би ресурсите на партньора нещо ще помогнат за твоето изразяване - знам ли ... само внимавай да не е намесен и ЮЛв, че може да те върне да изясняваш някакви стари любови (както стана при мен
).
За транзитите - ами тази дирекция е за 1-1,5 година. През това време, ако се появят транзити, свързани с тези домове, плюс лунациите през тези домове или съвпади с техните управители ... някакви такива работи. Не съм го изследвала още, но логиката ми е такава. А, сетих се и още нещо - виж си солара - там може да има конкретизиране на ситуацията.
Давам ти пример с мен: тази година венера/плутон кацнаха на куспидата на 5 дом, дир слънце върху ЮЛв в 5 дом. Двете планети са управители на 5 и 11 дом. В солара - в първи дом СЛВ, венера и сатурн, в опозиция с Луната в 7 дом. В транзитите - сатурн в 5 дом, тригон Марс в Лъв (мъжа е слънчев лъв) и секстил въпросния съвпад венера/Плутон), ретроградни венера и меркурий. В лунациите - януари беше в 8 дом, а после лунното затъмнение през април правеше квадратура с луната в 7 дом (У1) и куинконс със Сатурн (У7). Може да е имало и още нещо, но това си спомням в момента, а и според мен е достатъчно.
И какво се случи - неочаквано за мен, едни дългогодишни любовно-сексуални отношения (които въобще не ги отразявах, дори си мислех, че съм ги прекъснала), излезнаха на преден план, изискаха от мен проработка и разрешаване на ситуацията. Всичко това беше свързано с много тежки емоционални преживявания за мен.