Ето ми картата + дирекциите. Честно казано, ако кученцето ми не си беше отишло през декември, щях да предположа, че този аспект показва точно загубата му, ама явно не е.
За кученцето - аспекта започва да действа 0,5-1 гр преди точния, така че не е изключено да е това, защото луната е У6. И колкото повече го гледам, толкова повече си мисля, че е това - дир К5 излиза вече от квадрат към Плутон в 8 дом.
Първо да напиша другото, което виждам - по принцип, за да има събитие, се казва, че трябва да участва куспида на съответен дом. Обаче, докато пишех, се сетих, че може часът ти да не е точен .... и тогава това отпада ...
Затова първо ти гледам куспидите. Тези, които правят някакъв аспект, са:
- дир К3 съвпад нат СЛВ в 4 дом - не искам да ти давам напразни надежди, но първо се сетих за брат ти .... дали няма да се върне, или да ви изпрати някаква вест - много е буквално
, а и съвпад въобще не е за пренебрегване
- дир К4 тригон нат Сатурн - този Сатурн, У12 в 8 дом по принцип ми е мътен - не мога да си го разтълкувам, но е в хубав аспект с К4 - пак е нещо около дома. Ако по напредналите могат да дадат едно рамо ...
Предполагам, че не съм ти в помощ много, но само аспекти на дир планети към натала едва ли ще донесат нещо значително.