Happy,
Прикачам тук картата по въпроса от другата тема .
понеже те вълнува предимно венера, да започваме с нея
не знам защо, но твоята Венера в натала ми навява едни такива търговски помисли, не толкова любовни - хем близнаци, хем 3 дом, хем У3, пък и У8. Значи, или ще е някаква нова емоционална връзка, или някаква търговска дейност, ще те принудят/поставят в положение, да осъзнаеш евентуални заблуди до момента (опозицията с нептун) и ще ти дадат възможност да промениш много неща (квадрата с нодалната ос), свързани с 3 и 8 дом. Тъй като 5 и 7 дом не са намесени, предполагам, че се опитваш да работиш с някого съвместно по търговско-парични въпроси.
Докато трае тази дирекция, имаш квадрат тр Нептун нат Венера - видях, че акрукс ти е писала тълкувания и няма да я повтарям. Само ще допълня от Б. Брейди, че това се/ще се случва по твое желание/решение (тр през 1 дом). Като дойде и Юпитер, който при теб държи 2 и 10 дом, темата с някакво съдружие за пари и работа пак се повтаря.
И тук излиза един въпрос за мен - а как да знаем, дали не е нещо с брат/сестра - някакъв конфликт или някаква случка с тях, която ще изисква твоята намеса, или пък да те омая/измами нещо. Не се сещам в момента за филтър ... освен че транзита на Юпитер няма как да е за сестра/брат май.
И при двата транзита ще се иска от теб да действаш и да отреагираш на ситуацията (квадрата)
При квадрата на дир Асц към нат Слънце тригера ще е (по мое мнение) куинконса на тр Сатурн към Слънцето - промяна на ситуацията поради необходимостта да поемеш по-голяма отговорност към целите и желанията си (или приятели, ако работиш нещо с тях - Слънцето е У6).
Тригоните на К6 с Юпитер и Уран говорят за добра работа и добро здраве. Тр Уран ще мине отново над Луната, У6, а тр Юпитер ще пресече ъгъл.
И, моля за снизхождение, отскоро навързвам отделните техники. Дано има нещо реално накрая
Все още не знам дали е правилно да се обединяват настройките на всички аспекти в едно, но на мен ми говори за нещо, свързано с работа, от вкъщи или като някакъв вид изява, в някакъв вид партньорство.