Прозвуча ми синастрично
Меркурий/Сатурн квадрат Луна -"затрудняваш,не ми е комфортно
Венера -не ми харесва,системата ти ,упр 6-ти дом
Сатурн-защитата ми е включена
Марс Близнаци квадрат Меркурий
Обаче сега сама ще откриеш подробностите
щом ти звучи синастрично - за тук си
ами не - не си права
просто по мое мнение когато някой иска да покаже на друг нещо, което 2-я не разбира, най-добре е да се кажат правилата, и да се даде пример
а относно сатурн и включената защита - аз го виждам и като място на страх, как може да те защити най-големият ти страх, сатурн не защитава, а слага стена, от сорта "не ми се говори"
Какво е страхът? И когато те е страх какво правиш ? За какво служи стената ?
Сатурн е всичко това и когато има синастричен аспект от него ,той затваря,капсулова,придава форма,стяга делата на съответната планета до която се докосва ,тя пък му връща "жеста" като го удря там ,където ни е най-слаба защитата ,той се чувства уязвим .Сатурн винаги декомпенсира так ,където докосва и затова, и в натала ,и в синастрия се фокусираме в съответната точка и тя става прекалено важна .Това което е важно .често става наш огромен проблем,защото сме твърде привързани към него и започва ...контрола ,да се получи някакъв авторитет.Козирог и Рак.
Аз не умея да обяснявам ,затова има хора като теб ,които да го правят и така се запазва баланса в природата,нали "Дипломатично Любознателна "?
Аз не мога да обяснявам,не умея,затова има хора като теб ,които да го правят ,за да не се нарушава баланса в природата ,нали "Дипломатична Любознателнице "?