Напоследък и аз съм на възвратна вълна
Веенра ми е важна, защото участва в най-точния аспект в картата ми - квадрата Венера - Луна. Управлява 2 дом, разположена е в 8 дом в скорпион - в изгнание по дом и знак. Прави съвпад със СЛВ.
Направих карта на възврата, който ще е 2 дни преди рождения ми ден. Виждам, че Венерите - натална и възвратна лягат на възвратния МС в скорпион. Възвратният асцендент е върху Меркурий, който тогва също е във възврат, завръща се и Сллънцето. Венерите са в сесктил с възвратния асцендент.
От темата за възвратните карти - Венера се асоциира със социално значими връзки и ценности. При мен възвратният асцендент ще е в 11 дом в козирог - да очаквам узряване по отношение на соц. контакти, както и формирането на стабилни и значими такива с интелектуален характер (Меркурий на Асцендента).
Възвратите на Меркурий, Слънцето и Венера по едно и също време, с Меркурий на АС и Венера на МС - вероятно бележат началото на нов личен и соациален цикъл при мен, а също и в обществен-кариерен план?
Тъй като Венера при мен е У2 - дали да не очавкам и материални ресурси от кариерно развитие? Дали може да става въпрос и за някаква любов - при положение, че Меркурий при мен е У7, У4 и ляга на натална К11 и възвратен АС? По-скоро да очавкам любов у дома, а не навън
Възвратният АС + Меркурий ще направят квадрат към натален Юпитер и транзитни Уран и Луна в 3 възвратен дом - ще имам напрежение с роднините
Дано не е нещо сериозно
Как Ви изглежда ситуацията?