Човката, човката
шубе ме е, но желанието е голямо.
Моят Меркурий е в Близнаци, но е ретрограден. Не съм мега социална, не обичам събирания на много хора и то непознати. Трябва ми подходяща почва, за да започна да дрънкам, роднините даже ми викат, че съм темерут. С писането също не съм особено многословна. За работата ми, защото се налага да проявявам креативност в тази посока, се справям. Както бях споменала, в екипа съдбата ме срещна с още 5 близнака и всички говорят и лъжат много.
Иначе като малка бях точно дълга и много кльощава, ръцете ми и пръстите са дълги, но вече си имам мощно извивки навсякъде
Светла коса и светла кожа - да, те са ми по наследство от бабите по бащина линия. Очите ми са зелени, но са доста тъмни. Ок съм без грим и ако ида така за алкохол в магазина, ми искат лична карта. Не съм любител на андрогинната красота, харесвам женствените жени, които полагат грижа за себе си. Но за дрехите и прическа/грим съм съгласна - не мога да си представя, че някой ден ще ме накарат/ще се поддам на обществените нагласи да се обличам като леля или да си нося косата по определен начин защото съм на Н-години. Приятелките ми преди да станат на 30 вече мрънкаха колко са стари и че трябва да направят определени промени по външния вид и начина на живот, за да изглеждат "прилично". Аз си се чувствам на 20 и малко
А тогава бях съвсем като детенце. Но имам и луна, УПР на асцендента в Стрелец, тя също не дава да и определят каква да бъде и какво да прави.
По въпроса - Сафо, как да построя такава карта? Вчера се опитвах, не виждам опция в астроком-а.