Автор Тема: Възврат на Венера  (Прочетена 100942 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Възврат на Венера
« Отговор #360 -: Април 18, 2023, 01:12:22 pm »
През тази седмица ми предстои освен възврат на Марс и такъв на Венера. По принцип не им отдавам голямо внимание, но сега съм планувала козметична интервенция и се чудя дали моментът е подходящ. Гледам венера като управител на красота и естетика, връща се в Близнаци, а процедурата ще е върху част от тялото, подвластна на този знак. Но пък  Упр. на асцендента и външния вид при мен е Луната (и то доста проявен). Все още нямам записан точен час, има ли нещо с което е добре да се съобразя?

Лисана, щом имаш възможност да избираш ден и час, АСЦ и/или час  да е в знак на Венера. Меркурий, вече е почти спрял, добре е да се съобразиш с това, щом частта от тялото, която ще се оперира е под Блинаци - когато отново се върне в градуса, в който е спрял. Да са подсилени натални Венера и у1 . АСЦ винаги има отношение към външния вид, как искаме да изглеждаме.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 430
« Отговор #361 -: Април 24, 2023, 10:57:41 pm »
Обратна връзка - първото посещение при доктор номер 1 завърши с фиаско и няколкодневна депресия за мен, която още не е минала. Становището на господина е, че цялото ми лице има нужда да се ремонтира, че да "заприлича на нещо" преди да правя такива естетични промени.  ??? Не съм се чувствала така грозна и...стара..
Поревах си, посърдих се на себе си и околните и продължаваме напред.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #362 -: Април 24, 2023, 11:04:31 pm »
о,я ги зарежи тея кожодери.......повече ремонт,повече пари ще изкара

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #363 -: Април 24, 2023, 11:40:36 pm »
"заприлича на нещо" на какво? На чалга певица , на кокоше дупе или друг унифициран безлик силиконов клонинг.Тоя добре ли е да говори така?Явно си е правил лифтинг на двете гънки в мозъка!Оо да ми се падне на мен такъв не рев ,ами в кучия гъз ще го навра,ще го смажа с думи пък може и да му посегна.Безмозъчен джендърски хемероид.

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #364 -: Април 25, 2023, 06:44:32 am »
Един, който е решил, че е по-голям майстор от Твореца. Чалгата в естетическата хирургия. Този, който е предимно търговец в занаята си, може всякакви неща да каже, с цел да си продаде стоката.
Тези, които настояваха за хартиена бюлетина, може би ни намекват, че имаме нужда от силиконов имплант за мозък.

Стремежът към съвършена красота, която не е в съзвучие с индивидуалната красота, се изражда в безличност.
« Последна редакция: Април 25, 2023, 06:50:10 am от starinthenightsky »

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 430
« Отговор #365 -: Април 25, 2023, 09:13:00 am »
Благодаря за моралната подкрепа, момичета  :-*

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #366 -: Септември 08, 2024, 02:52:00 pm »
Да подновя темата, като споделя моя предстоящ Венусар 
Венера У5, У10 на МС във Везни във взаимна рецепция по екзалтация със Сатурн на К3 в Риби – да рече човек, че ще правя кариера в киното  :) А може първородната дъщеря да ми довърши портрета и изложи на показ... АС на възвратната карта попада в 4-ти натален дом, а Слънцето съвпада с наталния ми У1 Меркурий в 1 дом. Сега като хвърлих бърз поглед на картата от ноември 22-ра, доста неща е показвала, например Плутон в 7д – август 23-та почина свекъра и мъжът ми получи наследство, което сега е в процес на узаконяване.

Рени

• Hero Member
« Отговор #367 -: Септември 09, 2024, 12:28:32 pm »
Акрукс, виж дали обмен тук между планетите повтаря същия в годишната ти карта. Венера е силно поставена в картата, упр. на Асц- не. Накратко - успех за сметка на личното преживяно като щастие. Би трябвало догодина в края на пролетта и през лятото да се усети радостта от престиж, репутация. Може да следиш как се развива квадратурата на Марс/ у2 и 12/ към Венера. Юпитер у1 е слабо поставен и е между двата малефика, като Марс го екзалтира, а Сатурн по трон, какво се случва във взаимоотношенията ти, социализацията; връзката финанси- юридически взаимоотношения- местоживеене.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #368 -: Септември 09, 2024, 03:54:47 pm »
Акрукс, виж дали обмен тук между планетите повтаря същия в годишната ти карта. Венера е силно поставена в картата, упр. на Асц- не. Накратко - успех за сметка на личното преживяно като щастие. Би трябвало догодина в края на пролетта и през лятото да се усети радостта от престиж, репутация. Може да следиш как се развива квадратурата на Марс/ у2 и 12/ към Венера. Юпитер у1 е слабо поставен и е между двата малефика, като Марс го екзалтира, а Сатурн по трон, какво се случва във взаимоотношенията ти, социализацията; връзката финанси- юридически взаимоотношения- местоживеене.
Рени, годишната ми карта започва ден преди слънчевото затъмнение, Венера е в тригон с Юпитер, сол. Марс съвпад с нат. ЮЛВ и квадрат натални Юпитер и Венера. Благодаря за коментара!

Рени

• Hero Member
« Отговор #369 -: Септември 11, 2024, 09:26:08 am »
Акрукс, Слънчевото затъмнение върви с тригона Марс- Венера/ Венера като управител/, а във възвратната карта имаш квадрат Марс- Венера и по натал двете планети са есенциално силни, домовото разположение в солара в кои домове ще се развие този обмен, а колко видимо като събитие е показано по домовото им разположение по натал. Ако Венера ти е управител на годината, тогава възвратната карта може да я разглеждаш като синастрия със соларната.

akruks

• Hero Member
« Отговор #370 -: Септември 11, 2024, 04:28:09 pm »
Ако Венера ти е управител на годината, тогава възвратната карта може да я разглеждаш като синастрия със соларната.
Рени, след рождения ми ден Венера ще е годишен у-л, К2 във Везни ми става АС по профекция, а по фирдариа и предстоящата година ще съм в период на Венера/подпериод Слънце/

Рени

• Hero Member
« Отговор #371 -: Септември 12, 2024, 01:10:32 pm »
Акрукс, ако искаш пусни солар  + дирекция + натал и да коментираме. Явно Венера е значима за годината ти.

akruks

• Hero Member
« Отговор #372 -: Септември 13, 2024, 11:48:44 am »
Акрукс, ако искаш пусни солар  + дирекция + натал и да коментираме. Явно Венера е значима за годината ти.
Рени, благодаря! Още не съм сигурна къде ще посрещна соларната година, за да пускам картата. То е ясно, че или ще е София, или Мадрид, за предпочитане е втория, че в солара за сф Плутон е в 8д., а и трябва да се прибера в М., там съм здравно осигурена и освен за зъболекар, за нищо друго не се плаща.