Ами повечето етикети гъделичкат, но някои са нужни, защото по метода жълтото отпред кафявото отзад често обличам дрехите наобратно
Оо ,това е чудесна идея-кабалистичен рекет! Когато някой ни издразни може да го заплашим ,че ще си оттегляме лайковете като го поставяме в неблагоприятна нумерологична среда. Ако е фаталист или начинаещ кабалист ще ни върже и свири по гайдата Започвам вече да лайквам, за да имам след време власт над хората
Ребека е неповторима! :38:
Да ще се държа вече по-зряло като истинска лелка кисела като зелка сбогом инфантилност здравей ферментация моя духовна трансмутация муу!
Необходимо е самосъзнание и самопреценка .Не може аз да съм сеmпла в главата по астрология, да го знам и въпреки това да ходя да бъркам в главите на други объркани създания .Това, че вредите които нанасят някои не са видими като следи от хирургичен нож не означава че не са реални, a когато пациентът е особено лабилен и внушаем -какво става.. Не ми се мисли какво става, когато терапевтът е някое популярно име.. Щото мръвката ми е смъртна, но вредата която нанасят на по-фините ми тела с безумната намеса. Пияният лекар ще го съдят ,а дамите със съдбовни заплахи или разни шантонерки уж ясновидки и по подразбиране-астро нумеро сто ложки ножки?Безхаберие и безотговорност. Ако се осъзнае отговорността на астропрогнози и диагнози по-малко кикимори ще се пишат астpоложки. Едно е да консумираш за лична потреба ,но другото е престъпно .Не знам Сатурна ли им е слаб, а Юпитера силен, ама поне да не се врат по тивита списания и тоалетни хартии . Може така да е възникнала инквизицията пък после да се изродила
уран създава неформални лидери,който са формални глупаци в очите на реалните
беко, да се вземаш в ръце, ако не те е гнус.
Защо трябва да се живее 100 години- да покажеш среден пръст на сатурн?-Гениално.
Възнесение господне започна. Застанали пред тавите с пухкава питка, тиквеник и други торти, ангелите ми премрежиха поглед и разбраха ,че са загубили битката. Лакомото чудовище в мен изръмжа и прати целулитните херувимчета по дяволите. На баба ви трътката- каза лакомията и заплака горчиво с топла маслена пита в уста. -На дядо ти хурката казаха дебелите ангелчета и натъпкаха медени хапчици с кебапчестите си пръстчета в малките бонбонени устички. Погледнах ги жално и се прекръстих с последна вяра в чудото, че утре все още ще мога да закопчея копчето на потурите .. Ако не пиша следващите дни-значи няма чудеса и пръстчетата ми са толкоз залояли ,че не мога да натисна само един клавиш вместо три и да ви честитя. Отивам след малко да ям от святата си пита момичета :012: И Господ да ми прости че съм такава сладка свиня понякога Амин :engel016:
Ма за секунди ми ги прибраха гадините, опитах да прекъсна транзакцията, не успяхЗа 700 лв да си бях купила мъж Тия двамата дето си харесах, един австралиец и един сърбин бая солено ми излязоха
Човек е почтен и добър заради себе си, не заради другите. А среденият пръст е гарантиран и на непочтените. Не се огорчавай.