И като знам от личен опит тази пуста опозиция със Слънцето как пречи да развиваш потенциала и самоувереността си,
Love-me,как по-точно пречи ?1?
Аз приемам опозицията на Сатурн със Слънцето определено като сериозна пречка в живота ми. Знам, че опозициите се разглеждат като стимул да се развиваш, но аз все още не съм я усетила като друго, освен като препятствие. Ниското самочувствие как да ми е стимул за развитие? Ако имах по-голяма самоувереност, щях да постигам целите си къде-къде по-лесно и съответно да си поставям повече цели и да се развивам по-бързо. Имам потенциал, но нямам увереност. Как се отработва това? Добре, че имам един огнен тригон да ми помага малко, и не смятам, че той ме прави мързелива или склонна към лежане на стари лаври.
Тук" пречката" е за Сатурн не ,за Слънце ,когато аспекта е опозиция.
Рени, хич не е пречка за Сатурна. Напротив, Сатурна си е пречка на Слънцето и Ловчето ясно го усеща. Така е и с мен. С една малка разлика - аз го усещам и като ярко презимяващ и ограничаващ. Разбирай, че винаги искам ад съм добре подготвена, да не ме изненада нещо, да не се окаже, че нещо ще ми липсва - трябва да съм наясно къде отивам, защо го правя и да имам резервен вариант, ако не стане, както и преценям вариантите според възможността от провал (тъй като не обичам провалите и да ставам за смях, може да не предпирема дадена инициатива, което пречи на Слънцето). И както ит неведнъж си ме окуражавала да дам път на творческото в мен, аз неведнъж съм ти казвала, че съм толкова земна, колкото и огнена и творческо в мен ня-ма :ecomcity:
Пък на мен тези затъмнения са ми около К7 и 7д. Априлското ми е 2гр под АЦ-ДЦ със Слънце на ДЦ върху натална Луна, а майското - върху Хирон почти. Не знам дали 6гр съвпад с Венерата се брои. Вероятно трябва да се брои, тъй като тя ми е У1 и е в 7д.
На сина ми са в 3/9 или в 9 и ще го водя в чужбина - той има много буквална карта, направо е като учебник.