Автор Тема: Познай събитието  (Прочетена 15969 пъти)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
Re: Познай събитието
« Отговор #15 -: Февруари 24, 2014, 05:17:17 pm »
По молба на Папи  :)

станал е татко

скорошен ингрес на директивен Меркурий в знак на репродуктивността,У1,5
Т-каре тр.Юпитер У 7,11  опозе Луна /нат/съвпад тр.Плутон в 8 с връх нат. съвпада Слънце/Плутон в 5 дом,преминаваща Плутонова квадратура 8-5 дом
прогр.съвпад Слънце-Меркурий,У1,5,а слънцето е сигнф на дете,5 дом
СД Марс У12 ,който е 5 от 7 партньора/ опозе Юпитер У7 /съпругата/

тр.Сатурн секстил точен Меркурий в 5,СД Сатурн  предстой да направи съвпад Меркурий в 5 дом
Сатурн е на К4 по натал ,нов човек в рода+ сол.Асц. на К4/Сатурн,сатурн е сигнф.  на статуса на оста е 4-10,промяна на статуса

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #16 -: Февруари 24, 2014, 08:02:21 pm »
Като за първа закачка няма да ви мъча повече
Много тежка катастрофа по чужда вина, колата на леш, човекът нищо му няма
Браво, Сатен :)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #17 -: Февруари 24, 2014, 08:31:49 pm »
Уф, добре че нищо му няма!

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1233
« Отговор #18 -: Февруари 25, 2014, 09:11:48 am »
Щеше да е хубаво да изчакаш и други включвания, а тогава да кажеш кое е вярно и кое не  :)
за определяне на асц може да ползваш също прогресивните оси, когато са в интервала  29-1 градус обикновено показват рязка промяна в делата на дома, който управляват
например прогресивен Иц в 0гр  може да покаже преместване в нов дом, населено място

:clap: Добре, ще го имам предвид, благодаря ти. :58:

Papy

• Hero Member
« Отговор #19 -: Февруари 25, 2014, 09:30:48 pm »
Браво и на теб тогава :)
Както ми я описа-колата няма да може да се поправи, катастрофата става на магистрала, със скорост над 100км/ч. И аз така казвам-слава Богу, че нищо му няма и е само колата
Друг въпрос е какъв стрес е това.

strelicka

• Hero Member
« Отговор #20 -: Февруари 26, 2014, 04:11:50 pm »
Браво и на теб тогава :)
Както ми я описа-колата няма да може да се поправи, катастрофата става на магистрала, със скорост над 100км/ч. И аз така казвам-слава Богу, че нищо му няма и е само колата
Друг въпрос е какъв стрес е това.
а можеше да стане татко,толкова исках да го направя,че убедих и себе си в това,той пък карал със сто килиметра в час,пак съм номер едно :-\ греда съм отвсякъде,ретро мерк ще го набедя за виновен :72:

strelicka

• Hero Member
« Отговор #21 -: Март 03, 2014, 08:00:18 pm »
Поставям натал с транзити, прогреси и дирекции. Лунар и Солар в следващия коментар, че не може повече от 3 файла в коментар...  Какво е събитието? Картата е на жена.
малък жокер- ЮЛВ е в съвпад със звездата  Виндемиатрикс в натала
СД Сатурн /У10/ съвпад Луна в 12 /У4 /- принудителна раздяла на родители или дете -родител,емиграция,самота
прогр.Новолуние в Скорпи съвпад У12 Нептун,
тр.Сатурн У10 съвпад нат.Слънце  на дсц. може да даде популярност с някакви творчески или спорни таланти
СД Плутон върху Нодалната ос и тази звезда/ЮЛВ е в съвпад със звездата  Виндемиатрикс /вдовица/
СД У2,6 Меркурий съвпад Дсц/Слънце,не е добре за здравето на бащата,тук  са и тр.марс и сатурн подчертават нещата
всичко това до тук говори за болка , загуба или раздяла,като засегната е родителската ос,Луната е У3,4 или е преместване,учение, прогр.Юпитер У4 е сменил знака си,криза,промяна,сол. Асц е върху прогр.Новолуние и в солара изгряват Уран и Юпитер,говори за промяна ново начало,извън роден дом,Родина,тр.Юпитер е на К9/У4/+сол.луна в 12 ,заедно с мерка и слънце потвърждават преместването

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #22 -: Март 03, 2014, 09:26:15 pm »
Ох, акрукс, подсказката ти е направо убийствена. Трябва да търсим или тежка гръбначна травма, операция или смърт на мъж.
Наталът говори повече за първото, останалите карти - за второто. Обаче според прогресивните карти  е на 15-16 години комай... Значи ще да е проблем с гръбнака.
De omnibus dubitandum est

Diyana

• Hero Member
« Отговор #23 -: Март 04, 2014, 10:57:11 am »
Наталът говори повече за първото
кое ти говори за проблем с гърба в натала?
Питам, понеже моя мъж има по рождение увреждане в гръбнака и да сверя дали съм му направила вярна ректификация

Срам!  :73:, не съм се задълбочавала, заради пустото Винде... ме провокира да погледна само активните домове по натал и транзити. Управителят на 8 е дебилитиран, намира се в 6, заедно с Марс и Уран (Марс е у7, но и владее включен в 12-ти дом знак); У1 в осми, това понякога е остър/животозастрашаващ инцидент/болест, който може и да се окаже хроничен проблем/залежаване заради връзката 8-6-12. У1 е в козирог, костната система е уязвима, (не задължително и само гръбначен стълб, разбира се). Сатурн сам по себе си управлява костния мозък, а се намира в Овен, дебилитиран и в 12-ти. На к6 е Дева, което е гръбначен стълб, но не в горната част, което е Лъв, а в областта на стомаха, но пък Меркурий отговаря за нервите и също е в 6-ти макар и Везни (пак кръстни връзки около бъбреците).

Това обаче не е никак достатъчно да се определи сериозно потенциал за гръбначен проблем. За това се искат доста по-прецизни анализи.

strelicka

• Hero Member
« Отговор #24 -: Март 04, 2014, 08:25:20 pm »
тр.Сатурн У10 съвпад нат.Слънце  на дсц. може да даде популярност с някакви творчески или спорни таланти
тр Сатурн е ретро и в 6д
на 10,40 е Дсц. ,а тр.Сатурн е на  10,28

abroad

• Hero Member
  • Публикации: 654
« Отговор #25 -: Март 04, 2014, 08:38:19 pm »
Какво е събитието? Картата е на жена.

брак по принуда
изнасилване или първи сексуален контакт

*само да вметна, че е желателно при тези казуси да има данни - нямам време да си ги нагласям, а без тях е донякъде схоластика

Papy

• Hero Member
« Отговор #26 -: Март 04, 2014, 08:40:52 pm »
На Нели нищо не се е случило, но на някой нейн близък-да

Diyana

• Hero Member
« Отговор #27 -: Март 05, 2014, 09:59:04 am »
а на Нели У1 е в стрелец, не е в козирог, както си писала

Да, права си, на това му се казва преднамерено четене - да видиш каквото търсиш. Но съм сигурна, че някъде из картите видях позиция на Венера в Козирог - от телефона не мога да зареждам цялата картинка и гледам само градусите долу в таблиците.

дева , доколкото знам е свързана с червата и панкреаса, за кръста и гръбначния мозък е знака лъв, стрелец също дават за областта на кръста,

Не е съвсем така. Това са различни пластове - различни системи в човешкото тяло. Лъв отговаря за сърцето, Дева - за почти две-трети от коремните органи и т.н., Козирог като цяло е скелет и костна система, съответно Сатурн - кости, кожа, костен мозък, но във всяка от тези телесни системи зодиакалните знаци отговарят за определена част, което и позволява на медицинските астролози да търсят по-точно къде е проблемът.

Специално в костната система Овен е черепната кутия, горна челюст, носни костички, носни и ушни хрущяли; Телец - долна челюст, междупрешленни съединения на шийни прешлени; Близнаци прихваща раменния пояс - "лопатките", костната част от шийните прешлени, раменната кост и костите на ръцете, после гръдния кош си поделят Рак (гръднично-ключични стави и ставите на ръцете) и Лъв - гръдни прешлени - горната част на гръбначния стълб, гръдна кост, ребра следва Дева - долната част на ребрата и средната част на гръбнака (ребрено-гръбначни и междупрешленни съединения), Везни поема поясните прешлени в областта на бъбреците, Скорпион - тазобедрените стави и кръстните прешлени, кръстните стави, а Стрелец държи само опашната кост и бедрените кости. Съответно тук Козирог, въпреки че като цяло е знакът на костите, зъбите, кожата и т.н., отговаря конкретно само за коленните стави - кости, хрущял и връзки. Подбедрица, кости на глезенната става, кости находилото, кости на пищяла - Водолей, и Риби за глезенни и ходилни стави.

Вътрешните органи са също така разпределени - ще опитам да прикача един медицински атлас, но копието е сканирано малко кофти. Ако ви интересува конкретна система или знак, ще се опитам да я конспектирам накратко по-късно.

Papy

• Hero Member
« Отговор #28 -: Март 05, 2014, 11:26:32 am »
Но предполагам има тук тема за медицинска астрология и нека там да продължим това обсъждане, а тук да продължим да разглеждаме конкретните събития

да, добре е да съберем малко медицинско-астрологични наблюдения
Може тук?

Diyana

• Hero Member
« Отговор #29 -: Март 05, 2014, 11:47:42 am »
написаното е явно за Сатурн в различен знак за кои кости се отнася,

Не, не е за Сатурн, има се предвид именно знакът, но после ще мога да се включа по-задълго...