Автор Тема: Транзити на Уран  (Прочетена 315855 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4644
Re: Транзити на Уран
« Отговор #1290 -: Май 27, 2025, 12:14:53 pm »
И ние сме плутонианци ,може и да съм обръгнала . ;D Преди ми беше от любимите книги тази на Дона Кънингам. Зма стелиумни скорпиони, а при мен Плутон е в аспект със Слънце,Марс и Венера и Ас,Сатурн,Нептун. Точни! Според модерната астрология съм цяла Персефона. :D Еб"ала съм им вече плутоновите бъртвежи , свободна съм от тях.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7855
« Отговор #1291 -: Май 27, 2025, 12:26:41 pm »
Уран ще се усеща по-силно,напрягащо,изненадващо,ако е ъглов по натал,или диспозитор на светила.И зависи как е аспектиран.
Преминаването му през ъглите на хороскопа е по-осезаемо.
6ти дом е скрит,падащ,може да рабута ежедневието,като хранителен режим,недоспиване,някакви досадни и дребни нужди,ремонти на дом и тяло и т.н(Люба вече го написа)

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1320
« Отговор #1292 -: Май 27, 2025, 12:52:23 pm »
Значи, не знам кой какво го удря и какво не, ама най-обичам  някой Сатурнов, дето не го удря Уран. В сезона на баловете и бъдещия студентски живот на бъдещото бодро поколение ще дам именно такъв пример. Понеже обаче защото периодът съвпада баш с Урановата им квадратура, познайте кой прави най-големите палежи в Студентски град. Да. Послушните отличнички от село, които досега са расли като цвете под похлупак, просто идеални. Сладки и красиви, за пример. Че и целомъдрени. И после... Газзззз!
Ако Уран удря някога нещо, то е любимата му мишена Сатурн. В крайна сметка така прогресира и еволюира света, вселената, човечеството, амебите. Колкото и да са устойчиви времената, нравите, империите, все им "идва денят".
Урановите хора нямат тежки Уранови транзити, те си носят енергията.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12799
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1293 -: Май 27, 2025, 07:46:57 pm »
Уран ще ми съвпадне със Сатурн в 6ти дом когато навлезе в Близнаци. Знам че , това е поколенчески транзит но предполагам ще имам проблеми в работата?  Сатурн ми е управител на 2ри дом , Уран на 3ти

6-ти дом не е дом на работата, а на болестите, домакински проблеми, наематели, наемен труд, домашни животни. Сатурн в 6 дом не е добре поставен, особено в дневна карта. Уран няма отношение към отделната личност и нейните ежедневни задачи, има отношение към световните промени, които следствие да причинят тревоги на отделната личност.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12799
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1294 -: Май 27, 2025, 07:53:58 pm »
Сатурн е външна планета заедно с Марс и Юпитер защото не попадат между Слънцето и Земята. Уран, Нептун, Плутон са трансцендентни, защото са отвъд видимото или транссатурнови. За тях можем да пишем и говорим каквото си искаме, както и го правим, защото към момента, не може да проверим реално техните прояви. И когато не можем да си обясним случващото се с видимото, го обясняваме с невидимото.  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13981
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1295 -: Днес в 09:16:14 pm »
Сатурн е външна планета заедно с Марс и Юпитер защото не попадат между Слънцето и Земята. Уран, Нептун, Плутон са трансцендентни, защото са отвъд видимото или транссатурнови. За тях можем да пишем и говорим каквото си искаме, както и го правим, защото към момента, не може да проверим реално техните прояви. И когато не можем да си обясним случващото се с видимото, го обясняваме с невидимото.  ;)
Вчера се опитах да споделя сниманата с айфона ми страница от книгата "Астрология за всички" на Грант Леви, където Уран, Нептун и Плутон са представени за външни, но не успях., а и няма смисъл – всеки е чел и усвоявал знания от различни източници. И техните прояви (на Уран и Плутон) са проверени, изпитала съм ги лично на гърба си, без да имам познания по астрология, тогава се занимавах единствено с астрономия и физика. И като споменах астрономия, ето какво пише за седмицата до 30 май в страницата на кралската обсерватория в Мадрид, в градинката до тяхната ограда си правя йогата, но това е друга тема.  :)
Автоматичен превод на Фейсбук:
Какво ни очаква тази седмица в небето? 🌌
Сигурен съм, че сте забелязали как залеза се случва всеки ден по-късно. 🌅 През месеца, останал до лятното слънцестоене, все пак ще се забави с още 15 минути. Имате ли търпение да изчакате да се стъмни, не пропускайте връзката на Юпитер с Луната на 28-ми. 🌒
Утре (24 май) по изгрев слънце ще можете да видите Венера на изток придружена от тънка намаляваща луна. С течение на дните Луната ще продължи пътуването си на изток и ще изчезне в блясъка на зората. Тя ще остави Венера като най-яркия обект на зората, а Сатурн 🪐 вдясно.

21 май: Aко обичате да ставате рано (или нямате избор), в следващите няколко дни можете да се възползвате от възможността да видите тънката отслабваща Луна в съчетание със Сатурн 🪐 и Венера. Утре, 22-ри, ще бъде близо до планетата на пръстените, ще бъде много фино до Венера, ярката светлина на зората, на разсъмване на 24-ти. 🌘

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7855
« Отговор #1296 -: Днес в 09:41:48 pm »
Това е астрономия.