The_One, много ти благодаря за мнението и съветите ти!
Рецепта и конкретни отговори знам, че астрологията не дава.
Боря се със себе си и с общото твърдение, че при активен Уран и Марс и действащи квадратури, няма как индивидът да решава сам, а по-скоро животът му се управлява и насочва от външни обстоятелства, независимо от волята му.
Ти ми казваш, да следвам себе си и да правя онова, което искам.
И ето - аз имах планове за две бизнес-партньорства, които се оказва, че не могат да се реализират.
Имам страхотен друг проект, който без партньорство не може да се развива, но на хоризонта няма никой, а пък Уран ми прави квадратура със 7ми дом - как да го чакам този партньор изобщо?
Значи съм в грешна посока като цяло. Може би трябва да си търся нормална работа - като преди години. Тогава поне заплатата е сигурна. Да, ама каква сигурна заплата и работа може да донесе Уран?
Нещо резлизацията ми куца като цяло. Желанията, идеите, проектите ги имам, но всичко друго е като в мъгла.
И на целия този фон е "половинката", която преживява също квадрат на тр. Уран, но от 3ти дом (на 2 градуса от IC), към нат. Марс в 1ви и т.н. :012:
С удоволствие бих споделила астро-картата си с теб, но ми се ще да е лично. Имала съм не малко случаи, когато хора, които знаят доста по-малко от мен самата за астрологията, са се "упражнявали" в-ху й.
Мога ли, да ти пиша някъде на лични?
П.П. когато аз заминах да живея в чужбина, (е, не на остров за жалост ), Уран се разхождаше из 9тия ми дом и точно тогава правеше квадрат с Луната ми в 12ти!!! дом, а също и тригон със Сатурн.
За статистиката - колкото и атрактивно да беше мястото, на мен наистина ми се струваше като затвор (по Луна в 12ти) и цялото нещо се случваше по предписанието и контрола на Сатурн
Което ме навежда на мисълта, какво да очаквам от квадратурата на тр. Уран и Сатурн, след като Сатурн е винаги водещият в моята карта?
The_One, пожелавам ти твоят остров да изплува слънчев и красив при изцяло благоприятни астро-аспекти!
Лина, дойде и твоя ред
. Не се учудвай от прочита ми на картата - странен е, но ако можеш да си вземеш нещо, ще е добре :08:
Чудя се от кое по-напред да започна
Наистина си на граница в живота ти. Нещата при теб ще се променят - особено в личен план. Може сега да не ти харесва, но според мен тази връзка няма да издържи. Опитай да си дадеш сметка, анализирай я и виж, дали не се е изчерпала вече. Някой беше писал за това по-назад.
За работата ти - У2 и У6 са в съвпад с твоя ЮЛВ, в Телец - че ти от нищото можеш да изнамериш работа и да си докараш прилични доходи. Това не трябва да те притеснява. Но за да береш плодовете на този телешки стелиум, ще трябва да минеш през СЛВ/ретро Уран, У8 на К5, Скорпиен. В момента си на възраст, в която въпросния СЛВ иска да бъде започнат да се живее. И понеже той е в съвпад с Уран, транзитния Уран в момента така те тресе. Просто трябва да промениш нагласата си в живота. За да можеш да получиш, по добра представа какво да правиш, изтегли си книжката Астрология на душата, Жан Спилър тук от сайта и прочети за СЛв в Скорпион. Към него добави К5 и Уран и ще получиш много добра рецепта, какво да правиш. Идеите, с които Уран постоянно те дарява, искат да бъдат наново осъществени, но този път вече, не да търсиш сигурността на групата, организацията, а да блеснеш с тях, да ги реализираш, ангажирайки се с друг. Тези партньорства не напразно постоянно ти се появяват - те са ти упражненията за партньорство, където трябва да действаш с положителната енергия на скорпиона, а не с усещането на телеца. Прегледай си отношението/подхода в предишните партньорства, сравни го с написаното в книжката и ще намериш отговора. Това ще се случва, докато трае транзита на Уран. Не се страхувай от квадрата му - просто започни да действаш. Освен квадрата, Уран ти прави и секстил с Луната, която също ти е много важна. Знам, че комбинацията не е лесна, но има и по-страшни работи.
Астрологично няма как да го видя, но нумерологично - да. Имаш много добър шанс за успех, но трябва да си свършиш работата по наталния Уран - обърни му сериозно внимание.
Предполагам, че всичко това ти звучи доста объркано, но все още не знам как да го правя по-кратко ... сори. Даже е само част от всичкото по картата. Ако ти е необходимо, ще дообяснявам.
Само да вметна - аз в момента преживявам подобен транзит - имам същата домова система и горе-долу ми е ясно, през какво преминаваш.
Май не съм пояснила - партньорствата, при които обменяме течности и пари, са по 8 дом. Оттук идва акцента и проблема при тях.